Cadde Televizyoncular beni kızdırmak istiyor

Televizyoncular beni kızdırmak istiyor

19.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

ABD’deki turne öncesi gazetecilerle dertleşen Yılmaz, “Oğlum Kemal ile yemeğe gittik. 2 yaşındaki çocuğa mikrofon uzattılar. Beni kızdırıp bu durumu kullanmak istiyorlar” dedi

Televizyoncular beni kızdırmak istiyor

Cem Yılmaz, önceki gün Bebek’te Ozan Güven ve kız arkadaşlarıyla kahvaltı yaptığı bir kafede objektiflere takıldı. Neşeli haliyle dikkat çeken Yılmaz, mekândan gizemli bir güzelle çıkarak kafaları karıştırdı. Ara ara gazetecilerin kendisini bekleyip beklemediğini kontrol eden Yılmaz, çıkışta fotoğraflarının çekilmesi üzerine “İşte şimdi gülerek çıkıyorlar. Flaş, flaş...” diyerek, espri yaptı.

ABD’deki gösteri Türkçe
Kendisini arkadan takip eden güzellerden biri Yılmaz’ın otomobiline binerken, komedyen Amerika’da turneye çıkacağı stand-up gösterilerine hazırlandığını belirtti. Yılmaz, “Önce filmimiz çıkacak sonra Amerika’ya gideceğim. Yıllar önce de Amerika’ya gidip, gösteri yapmıştım. Gösteriyi tabii ki Türkçe yapacağım” dedi. Yılmaz, geçen haftalarda oğlu Kemal ile gittiği yemekte tepki gösterdiği gazetecilere, “Ben size gidin kendinize başka bir iş bulun demedim. Benim tepkim iki yaşındaki çocuğa mikrofon uzatılması. Aranızda beni kızdırıp bu durumu kullanmak isteyen televizyoncular var” diye konuştu.
Klasik otomobil tutkusu bilinen Cem Yılmaz ayrıca geçen günlerde Amasya’da 40 yıllık Murat 124’ü sahibinin kendisine satmadığı şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Yılmaz, “Hiç öyle bir otomobille ilgilenmedim. Uydurma, asparagas haber” şeklinde konuştu.