Teknoloji Telltale Batman İkinci Bölüm Yayınlandı

Telltale Batman İkinci Bölüm Yayınlandı

25.09.2016 - 16:43 | Son Güncellenme:

Yıllar boyunca bilgisayar oyunlarından, filmlere, çizgi romanlara, çizgi filmlere kadar Batman hikayesi gördük ve bunlardan birisi de Telltale’den çıktı.

Telltale Batman İkinci Bölüm Yayınlandı

Telltale tarafından bir başka anlatımla karşımıza çıkan Batman oyunun ikinci bölümü olan Children of Arkham ile karşımızda. Oyunun genel olarak en büyük özelliklerinden ve diğer oyunlardan ayıran en büyük özelliklerden bir tanesi de hikayenin Bruce Wayne kısmına yönelmesi.

Haberin Devamı
İkinci Bölümde Neler Var?

İlk olarak ilk bölümde olduğu gibi yine bir karakterdeyken aldığımız kararlar diğer karakterin oyun akışını değiştiriyor. Bu bölümde ise Bruce ailesnin düşündüğü gibi hayırsever bir zengin ailesi olduğunu değil Carmine Falcone gibi suç çetesi liderleri ile çeşitli bağlantıları olan kişiler olması ihtimali, üzerine çeşitli araştırmalar yapıyor.

Children of Arkham’da aynı tarzda oyunlardan bekleyebileceğiniz her şey var. Zor seçimler, sorgulanabilir aksiyon sahneleri ve bir dolu fantastik diyalog. Children of Arkham PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıktı. Mobil platforma ise ilerleyen tarihlerde gelecek.