Teknoloji Telltale Games’in Yeni Oyunu Mr. Robot mu Olacak?

Telltale Games’in Yeni Oyunu Mr. Robot mu Olacak?

12.08.2016 - 17:09 | Son Güncellenme:

Geliştirdiği oyunları ile beraber son yıllarda epey başarılı işlere imza atan Telltale Games, Mr. Robot ile ilgili yeni bir proje üzerinde çalışıyor…

Telltale Games’in Yeni Oyunu Mr. Robot mu Olacak

Son zamanlarda satışa sunduğu The Walking Dead, Game of Thrones ve The Wold Among Us gibi başarılı seriler ile yüksek satış rakamlarına ulaşan ve bunun yanında birçok incelemeden alnı ak çıkan Telltale Games, şimdilerde yeni bir proje üzerinde yoğunlaşmış durumda. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan yapımcı, Twitter üzerinden paylaştığı yeni tweet ile epey merak uyandırdı. Bir anda gündem konusu olmayı dahi başaran başarılı geliştirici, şu sıralar TV dünyasında fırtınalar estiren Mr. Robot dizine gönderme yapmış bulunmakta. Twitter aracılığıyla E Corp mesajlaşma uygulama ağustos ayında sizlerle bilgisini paylaşan şirket, bunun ne anlama geldiğine dair bir açıklama ise yapmadı. Dizide kötü işlere karışan E Corp şirketi ve hem onun hem de sistemle savaşan kişileri görüyoruz. Bu şirkete ait mesajlaşma uygulamasından kasıt ne henüz bilinmemekte.

Haberin Devamı
Özel Twitter Hesabı Açıldı

Konuyla ilgili paylaşılan tweet aslına bakılırsa E Corp Mesajlaşma adlı Twitter adresi üzerinden takipçiler ile buluştu. Ancak işi ilginç kılan şey Telltale Games’in olaya dahil olması. Resmi Facebook sayfasından bu konuya değinen yapımcı şirket, paylaşılan tweeti kendi sayfalarına taşımış bulunmakta.

Yeni Bir Oyun Gelebilir mi?

Mr. Robot ile ilgili yeni bir oyunun gelme olasılığı açıkçası düşük görülüyor. Ancak Game of Thrones ve The Walking Dead gibi popüler dizileri oyun dünyasına taşıyan bir şirket söz konusu olunca da akıllara acaba sorusu da gelmiyor değil. İlerleyen günlerde daha fazla bilginin paylaşılması bekleniyor. Bakalım ne gibi gelişmeler yaşanacak.