Gündem TEM'i kapatan driftçiler yakalandı: 'Gençliğimize verin'

TEM'i kapatan driftçiler yakalandı: 'Gençliğimize verin'

27.09.2016 - 17:30 | Son Güncellenme:

TEM otoyolunu kapatarak son model otomobilleriyle drift yapan 2 kişi polis tarafından yakalandı. Şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı. Şüphelilerden Ramazan A. "Çok yanlış bir şey yaptığımızı kabul ediyoruz. İdare edin" dedi.

TEMi kapatan driftçiler yakalandı: Gençliğimize verin

TEM karayolu Ayazağa mevkiinde yolu kapatarak drift yapan otomobillerin görüntülerinin sosyal medya hesaplarına yüklenmesinin ardından harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. Görüntülerden drift yapan araçların plakası tespit edilerek otomobilleri kullanan Gökhan U.(30) ile Ramazan A.(30) gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Şüphelilerle ilgili ilk işlem Gayrettepe'de bulunan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde yapıldı. Şüphelilere tehlikeli araç kullanmak uçundan 200'er lira trafik cezası kesildi. Daha sonra şüphelilerin ehliyetlerine geçici olarak el kondu. Ayrıca iki şüpheli hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 179.maddesine göre yasal işlem başlatıldı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden mahkemeye sevk edilecekleri Ayazağa polis merkezine gönderilen şüphelilerden Ramazan A. "Düğün dolayısıyla TEM'i kapattık. Çok yanlış bir şey yaptığımızı kabul ediyoruz ama geçliğimize verin, İdare edin" dedi. Şüphelilerin ehliyetlerini geri alması için "Akıl" sağlığı raporu almaları gerekecek.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER