Gündem TEOG sınav sonuçları açıklandı! (TIKLA-TEOG Sonuçları sorgula)

TEOG sınav sonuçları açıklandı! (TIKLA-TEOG Sonuçları sorgula)

02.01.2017 - 14:46 | Son Güncellenme:

TEOG sınav sonuçları biraz önce açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığınca, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine yönelik 23 ve 24 Kasım'da düzenlenen birinci dönem ortak sınav sonuçları "e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi" üzerinden açıklandı. TEOG 1. dönem sınavına 1 milyon 190 bin 826 öğrencinin katılmıştı.

TEOG sınav sonuçları açıklandı (TIKLA-TEOG Sonuçları sorgula)

TEOG sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığınca, TEOG kapsamında 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem ortak sınav sonuçları "e-okul" sisteminden duyuruldu

Haberin Devamı

TEOG SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

TEOG SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ

Sorulara, cevap anahtarlarına ve sonuçlara yapılacak itirazlar, soruların, cevap anahtarlarının Bakanlıkça yayımlanmasından itibaren en geç 5 (beş) gün içinde ÖDSGM resmî internet sayfasında yayımlanan sınav itiraz bölümünden elektronik olarak yapılabilecektir.

Elektronik ortamda yapılan itirazların incelenebilmesi için T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilât Programı” aracılığıyla 20 TL (KDV dâhil) yatırılması gerekmektedir.

2577 sayılı İdari Yargılama Usulü Kanunu’nun 20/B maddesi uyarınca, sorulara ve cevap anahtarına yapılacak itirazlar, soruların ve cevap anahtarlarının http://www.meb.gov.tr internet adresinde yayımlanmasından itibaren başlayan 10 (on)
günlük dava açma süresini durdurmamaktadır.

Haberin Devamı

2577 sayılı İdari Yargılama Usulü Kanunu’nun 20/B maddesi uyarınca, sonuçlara yapılacak itirazlar, sonuçların e-Okul Sistemi ve http://www.meb.gov.tr internet adresinde yayımlanmasından itibaren başlayan 10 (on) günlük dava açma süresini durdurmamaktadır.

Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile öğrencinin T.C. kimlik numarası belirtilmeyen, banka dekontu/ATM fişi eklenmemiş, imza ve adres bilgisi olmayan dilekçeler dikkate alınmayacak ve cevaplandırılmayacaktır.

Faksla ve e-posta yoluyla yapılan itirazlar dikkate alınmayacak ve cevaplanmayacaktır.