Gündem TEOG mazeret sınavları ne zaman? (2017 TEOG sonuçları)

TEOG mazeret sınavları ne zaman? (2017 TEOG sonuçları)

15.05.2017 - 10:27 | Son Güncellenme:

TEOG mazeret sınavları için heyecanlı bekleyiş sürüyor! 26-27 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG 2. dönem sınavlarına giremeyen adaylar bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan TEOG mazeret sınavlarında ter dökecek. Peki 2017 TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

TEOG mazeret sınavları ne zaman (2017 TEOG sonuçları)

26-27 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG 2. dönem sınavlarına giremeyen adaylar 20-21 Mayıs tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan TEOG sınavına girecekler. TEOG mazeret sınavlarının ardından sınav sonuçlarının Haziran ayı içerisinde adaylara duyurulması bekleniyor.

Haberin Devamı

MAZERET SINAVLARI NE ZAMAN?

Ortak sınav/sınavlara girmeyen öğrencilerden mazeretleri 20-21 mayıs 2017 tarihlerinde yapılacaktır. Mazeret sınavına katılması uygun görülen öğrencilerin bilgileri sınavlar tamamlandıktan sonra e-Okul Sistemi’ne 5 (beş) iş günü içerisinde girilecektir. Bu süre tamamlandıktan sonra gelen talepler işleme alınmayacak olup sorumluluk okul müdürlüğüne ait olacaktır.

TEOG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

26-27 Mayıs tarihinde yapılan TEOG 2. dönem sınavlarının sonuçları Milli Eğitim Bakanlığının belirlemiş olduğu takvime göre Haziran ayı içerisinde açıklanacak.