Cadde Terasta sanat ve caz

Terasta sanat ve caz

21.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

2012 yılından bu yana 200 heykel sanatçısını ağırlayan Elgiz Müzesi, teras sergilerini desteklemek amacıyla renkli bir gece düzenledi.

Terasta sanat ve caz

Yurdumuzun önde gelen koleksiyonerlerinden Sevda-Can Elgiz çiftinin 2001 yılında kurdukları Elgiz Müzesi, etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Sanat dünyasında gelenek haline gelen teras sergilerinin beşinci yılı, görkemli bir geceyle kutlandı. Bugüne kadar 200 heykel sanatçısını ağırlayan müzenin Maslak’taki yerinde yapılan davete, iş, sanat ve cemiyet hayatından çok sayıda isim katıldı.

Sevda Elgiz’in, Revna Demirören, Dalia Garih, Berrin Yoleri, Mine Bahadır, Ayşegül Karadeniz, Sedef Korkmaz ve Sema Şener’den oluşan dostlarıyla organize ettiği davet, renkli görüntülere sahne oldu. Sanatçılarla tanışıp eserleri yakından tanıma fırsatı bulan davetliler, Carlo Bernardini’nin mutfağından çıkan tatlarla ağırlandı.

Esra Zeynep Yücel’in caz performansıyla keyifli anlar yaşayanlar, beğendikleri çalışmaları satın alarak, genç sanatçılara destek olmanın mutluluğunu da yaşadı.

Haberin Devamı

Terasta sanat ve caz