Afyonkarahisar Terör Gazisi Helikopter Ambulans İle Gata'ya Sevk Edildi

Terör Gazisi Helikopter Ambulans İle Gata'ya Sevk Edildi

21.07.2017 - 11:57 | Son Güncellenme:

.

Terör Gazisi Helikopter Ambulans İle Gataya Sevk Edildi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyon Kocatepe Üniversitesi Araştırma Hastanesinde tedavi gören ve ani gelişen bir komplikasyon sonucunda yoğun bakım ünitesine alınan Malül Gazi Jandarma Uzman Çavuş Nuri Karakaş, ailesinin isteği üzerine ambulans hekilopter ile Gülhane Askeri Tıp Akademisine (GATA) sevk edildi.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, uğradığı hain terör saldırısı sonucu yaralanan ve belden altı tutmayan Karataş, GATA'da gördüğü tedavi sonrası memleketi Afyonkarahisar'a geldi.

Burada, AKÜ Hastanesi'nde fizik tedavi görmeye başlayan Karataş'ın ani gelişen komplikasyon sonucunda yoğun bakım ünitesine alındı.

Durumunun ciddileşmesi üzerine ailesinin isteği üzerine Karataş, bugün hava ambulansı ile GATA'ya sevk edildi.

Türkiye Şehit Aileleri, Gaziler ile Harp ve Vazife Malulleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, terör gazisi Nuri Karataş'ın durumunun ciddiyetini koruduğunu belirtti.

Kumartaşlı, "Gazimiz, ailesinin isteği üzerine GATA'ya sevk edildi. Tek dileğimiz gazimizin tekrar sağlığına kavuşarak memleketine dönmesidir. Hastanede her türlü tedavinin yapılacağına ve sağlına kavuşacağına inancımız tamdır. Halkımızdan dualarını eksik etmemelerini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

4 Eylül 2015 tarihinde Şırnak kent merkezinde içinde bir uzman çavuşun da bulunduğu hafif ticari araca PKK örgüt üyeleri otomatik silahlarla düzenlediği saldırıda araç sürücüsü 22 yaşındaki Lokman Bayar hayatını kaybetmiş, Jandarma Uzman Çavuş Nuri Karakaş ile sürücünün yeğeni 6 yaşındaki Tayyip Bayar yaralanmıştı.