Ankara Terör Mağduru Öğrencilere İçin Kütüphane

Terör Mağduru Öğrencilere İçin Kütüphane

13.10.2017 - 16:45 | Son Güncellenme:

.

Terör Mağduru Öğrencilere İçin Kütüphane

ŞIRNAK (AA) - Silopi ilçesinde güvenlik güçlerince sağlanan huzur ortamından dolayı ilçede eğitime büyük yatırımlar yapıldı.

Haberin Devamı

2015-2016 eğitim/öğretim yılında sağlanan huzur ortamından dolayı 15 öğrenciyi TEOG sınavında ülke genelinde birincilikle dereceye çıkaran Yenişehir İlk ve Orta Okulu'nda şimdi de Avrupa eğitim standartlarına uygun 'Z Kütüphanesi' açıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, İlçe Emniyet Müdürü Seçuk Erdoğan, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen, milli eğitim şube müdürleri ve kurum müdürleri 'Z Kütüphanesi' açılışına katıldı.

Kütüphane hakkında katılımcıları bilgilendiren okul müdürü Bilal Aksoy, daha sonra katılımcılara kütüphaneyi gezdirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Erdoğan da kütüphanede öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermesi için mevcut bulunan bilgisayarları öğrencilere tanıttı.

Aksoy, kütüphanenin amacının öğrencilerin bilgilere ulaşma konusunda yardımcı olacağını belirtti.

Haberin Devamı

Aksoy; "Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün uygulamaya koyduğu bir projesir bu. Öğrencilerimiz için olumlu sonuç elde edeceğimize inanıyoruz. Öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz."dedi.

Bilgisayar ile ilk kez bu kadar yakınlaştığı için heyecanlı olan öğrencilerden Enes Ak, kütüphaneyi çok beğendiğini ve bütün arkadaşlarının buraya gelmesini istediğini söyledi.

6. sınıf öğerncisi Murat Yağan okullarında açılan kütüphaneden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

7. sınıf öğrencisi Ayşe Kocakaplan da kitap okumayı çok sevdiğini, tenefüs aralarında arkadaşlarıyla beraber kitap okumaya geleceğini ifade etti.