Gündem Teröristlerin vurulma anı kamerada

Teröristlerin vurulma anı kamerada

20.08.2015 - 15:48 | Son Güncellenme:

Van'ın Çatak ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na düzenlenen terörist saldırı ve yaşanan çatışma anları saniye saniye görüntülendi.Görüntülerde bir minibüsle gelen bir grup PKK'lıların yolun kenarında pusu kurduğu görülüyor. Teröristleri fark eden güvenlik güçlerinin, karşılık verdiği ve uzun süren çatışmada PKK'lıların el bombası da kullandıkları görüldü.

Teröristlerin vurulma anı kamerada

Van'ın Çatak ilçesinde Temmuz ayı sonunda PKK'lılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı'na saldırmıştı. Emniyet güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 2 terörist vuruldu.

Haberin Devamı

TERÖRİSTLER BÖYLE VURULDU:

Saldırı ve yaşanan çatışma anları saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde bir minibüsle gelen bir grup PKK'lıların yolun kenarında pusu kurduğu görülüyor. Teröristleri fark eden güvenlik güçlerinin, karşılık verdiği ve uzun süren çatışmada PKK'lıların el bombası da kullandıkları görüldü. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi sonucu 2 PKK'lının yaralanmasının ardından geldikleri minibüse bindikleri görülüyor...

ÇATAK'TA 2 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

Aynı tarihte Van'ın Çatak ilçesindeki çatışmalarda 2 teröristin etkisiz hale getirildiği duyurulmuştu. Çatak'taki çatışmalarda bir korucunun da bacağından yaralandığı belirtiliyordu. PKK ise Van Çatak'ta askerle çıkan çatışmada Yılmaz Botan kod adlı Cemal Özlü'nün öldüğünü açıklamıştı. Görüntüdekilerin o PKK'lılar olup olmadığı bilinmiyor.