Gündem Ters yöne giren aracın çarpıp kaçtığı 17 yaşındaki Tolga yaşam savaşı veriyor

Ters yöne giren aracın çarpıp kaçtığı 17 yaşındaki Tolga yaşam savaşı veriyor

18.09.2016 - 16:34 | Son Güncellenme:

Bostancı'da ters yöne giren araç 2 arkadaşıyla bisiklet gezintisine çıkan 17 yaşındaki Tolga Akkaş’a çarpıp kaçtı. Kaçan araç aranırken, Akkaş hastanede yaşam savaşı veriyor.

Ters yöne giren aracın çarpıp kaçtığı 17 yaşındaki Tolga yaşam savaşı veriyor

Kadıköy Bostancı'da Bağdat Caddesi’nin girişinde bayramın son günü 2 arkadaşıyla bisiklet gezisine çıkan 17 yaşındaki Tolga Akkaş, gecenin geç saatlerinde aşırı hızla ters yönden gelen bir aracının çarpması sonucu metrelerce savruldu. Çarpmanın etkisiyle bir işyerinin camına düşen genç, ağır yaralı halde kaldırıldığı Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştır

Ters yöne giren aracın çarpıp kaçtığı 17 yaşındaki Tolga yaşam savaşı veriyor
ma Hastanesi'nde yaşam mücadelesi veriyor. Akkaş'ın ailesi Tolga'ya Bağdat Caddesi'nde yarışan araçlardan birinin çarptığı düşüncesinde. Görüntülerde de Bağdat Caddesi'ne çıkan yolda iki aracın peş peşe hızlı bir şekilde ters yönde seyir ettikleri ve öndeki aracın Tolga'ya çarpmasına rağmen 2 aracın durmadığı dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden Akkaş'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruğunu kaydeden baba Akkaş, "Çarpmanın etkisiyle beyin hayli zara görmüş. İlk ameliyatını oldu. Fakat doktorlar bir ilerlemenin olmadığı en kötüsüne kendimizi alıştırmamızı söyledi. İkinci bir ameliyat yapılması planlanıyor. Bu saatten sonra yapacağımız tek şey beklemek" ifadelerini kullandı.

CADDE YAŞANAN KAZALAR İSYAN ETTİRİYOR

1-Bağdat Caddesi Maltepe mevkiinde meydana gelen kazada, caddede karşıdan karşıya geçmeye çalışan Şükrü Mutlu (87) adlı kişiye otobüs çarptı. 13 metre sürüklenen yaşlı adam, olay yerinde hayatını kaybetti.(31 OCAK 2016)

Haberin Devamı

2-Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Feride Büşra Taşlı(15 OCAK 2016)

3-Bağdat Caddesi'nde yine hız faciası yaşandı. Kaldırımda yürüyen keman sanatçısı Okan Arıkan, aşırı hızlı bir otomobilin neden olduğu kazada hayatını kaybetti. Aynı kazada 3 kişi de yaralandı. (1 Mayıs 2016)

4-Mehmet Emin Kaya Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde 11 Temmuz'da çiçek satarken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti(11 TEMMUZ 2015)

5-Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yarış yapan, trafik içinde tehlikeli bir şekilde makas atan ve yüksek hız yapan A.E.A, kaldırımdaki 3 gence çarptı. Kazada Hasan Hüseyin Koşum (18) yaşamını yitirirken, Nurettin Gümüş (19) ve Selami Yüksel (18) de ağır yaralandı.(15 TEMMUZ 2015)

6-Fırat Bayır, motosikletiyle Bağdat Caddesi'nin devamındaki Fenerbahçe'de ticari taksi ile çarpışması sonucu hayatını kaybetti(30 HAZİRAN)