Antalya Tesk Genel Başkanı Palandöken Aesob'da

Tesk Genel Başkanı Palandöken Aesob'da

19.10.2017 - 11:03 | Son Güncellenme:

.

Tesk Genel Başkanı Palandöken Aesobda

Türkiye Esnaf Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (AESOB) yenilenen binasını inceledi.
AESOB, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i ağırladı. İstişare, Değerlendirme, Eğitim ve Mesleki Dayanışma Toplantısı kapsamında Antalya’ya gelen Palandöken AESOB’a teşekkür ziyaretinin yanı sıra Mobilyacılar Odası Meslekte İz Bırakanlar Ödül Töreni’ne de katıldı.
TESK’in Serik’in Belek Bölgesin’de 7-19 Ekim tarihleri arasında düzenlediği İstişare, Değerlendirme, Eğitim ve Mesleki Dayanışma Toplantısı kapsamında Antalya’ya gelen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, AESOB’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Toplantılar sürecinde AESOB’un sağlamış olduğu imkân ve hizmetler dolayısıyla AESOB Başkanı Adlıhan Dere’ye teşekkürlerini sunan Palandöken, AESOB binasının yenilenen salonlarını gezerek Dere’yi tebrik etti. Palandöken, “Turizm kenti Antalya’da birliğimizin böyle güzel çalışmalar yapmış olmasını görmek gurur vericidir. AESOB’un bizim için yeri çok özeldir. Antalya’da düzenlediğimiz her toplantıda Başkanımız Adlıhan Dere bizlere her türlü desteği sağlamaktadır. İstişare toplantımız için 82 birlik ve 13 federasyon başkanları ve yönetimleri olarak 4 grup halinde 950 kişilik bir ekiple Antalya’da İstişare, Değerlendirme, Eğitim ve Mesleki Dayanışma Toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.

Usta mobilyacı esnaflara plaket
Palandöken ayrıca, AESOB bünyesinde faaliyet gösteren Mobilyacılar Odası’nın AESOB Toplantı Salonu’nda düzenlenen Meslekte İz Bırakanlar Ödül Töreni’ne katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Mobilyacılar Odası Başkanı Ali Kardiyan, TESK Başkanı Palandöken’e ödül törenini onurlandırdığı için teşekkürlerini sundu. AESOB Başkanı Adlıhan Dere ise, yoğun programından dolayı AESOB’a vakit ayırdığı için Palandöken’e teşekkür ederek, Ali Kardiyan’ı ve meslekte iz bırakan tüm ustaları tebrik etti. Konuşmaların ardından destek ve katkılarından dolayı Mobilyacılar Odası Başkanı Ali Kardiyan, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve AESOB Başkanı Adlıhan Dere’ye plaket takdim etti. Daha sonra ise meslekte iz bırakan usta mobilyacı esnaflara ödülleri Palandöken ve Dere tarafından verildi.