Teknoloji Tesla Kadrosuna Yeni Bir İsim Daha Katıyor

Tesla Kadrosuna Yeni Bir İsim Daha Katıyor

15.05.2016 - 14:29 | Son Güncellenme:

Tesla denilince akla ilk olarak elektrikli arabalar geliyor. Yoğun istek gören yeni modellerini talebini karşılamak için firma kadrosunu genişletiyor.

Tesla Kadrosuna Yeni Bir İsim Daha Katıyor

Yapılan yeni bir açıklamada Audi’nin uzun süreli yöneticilerinden Peter Hochholdinger’ı Otomotiv Üretim bölümünün Başkan yardımcısı pozisyonuna getirdi. Yeni transfer olduğu pozisyonda elektrikli otomotiv üretici firmanın sürekli artan üretim ihtiyaçlarını giderme konusunda yardımcı olmaya çalışacak. Bu sayede firmanın Model X ve Model S üretimlerini gerçekleştirebilirken aynı zamanda Model 3 için verdiği sözlerinin tutması konusunda çalışacak

Haberin Devamı
Peter Hochholdinger Kimdir

Audi’de 20 yılı aşkın bir süredir çalışan Peter Hochholdinger, tüm üretim zincirinde sorumlu olarak birçok Audi modelinin üretiminde sorumlu olmuş bir isim. Bu modellerde ön plana çıkan isimler A4, A5 ve Q5. Binlerce çalışana yöneticilik yapmış olan bu isim yıllık 400.000 araç gibi bir üretim rakamını başarı ile yakalayabilmiş.

Model 3’ün Geleceği

Tesla Motors’da ise Hochholdinger firmanın ölçeklenebilir bir üretim programı geliştirmesine ve bu şekilde yeni tanıtılan Model 3 isimli elektrikli araba modelinin talebine karşılayabilmeyi hedefliyor. Tesla Model 3 için beklenenden fazla bir talep ile karşılaşmış ve birçok çevrede bu kadar elektrikli arabanın söz verilen süre içinde teslim edilemeyeceği söylentileri etrafta dolanmaya başlamıştı.

Haberin Devamı

Henüz bu söylentiler susturabilmiş olmasa da yeni transfer biraz olsun rahatlatıcı nitelikte olmuş gibi duruyor. Geçtiğimiz haftalarda tüm 2018 yılı üretiminin ayırtıldığını bildiren firma bakalım bu iddialı üretim planına sadık kalabilecek mi?

İlginizi çekebilir: Tesla’nın Küçük Sürprizi Ortaya Çıktı