Teknoloji Tesla’nın Çok Özel Görüntüleri

Tesla’nın Çok Özel Görüntüleri

27.06.2016 - 15:52 | Son Güncellenme:

Tesla resmi olarak Model 3’ü duyurduğunda yüzbinlerce insan satın almak için 1000 dolarlık ön ödeme gerçekleştirdi ve henüz arabanın neye benzediği bile bilinmiyor.

Tesla’nın Çok Özel Görüntüleri

Dün Reddit’te yayınlanan fotoğraflar belki de bu parayı ödeyenlerin yüreğine bir bardak su serpmiş olabilir çünkü Model 3’e ait olduğu belirtilen fotoğraflarda ki araba gerçekten çok güzel gözüküyor.

Haberin Devamı
Büyük Değişiklikler

Şirket özellikle arabanın içini bir arabanın içi nasıl gözükmesi gerekiyorsa öyle yapmış. Bir sürü bölme ve düğme yok. Bütün kontroller 15 inç boyutunda ki ekrandan düzenleniyor. Bu ekran sürücü ile yolcu arasında hareket edebiliyor. En dikkat çekici şeylerden birisi de aracın göğüslüğünde herhangi bir gösterge yok. Ne kadar hızla gidiyorsunuz, ne kadar bataryanız kaldı… Tasarım da bunların gözükmemesi araçta yer almadığı anlamına gelmiyor. Belki de bu göstergeler yine 15 inçlik ekranda yer alıyordu. Aracın iç kısmı oldukça minimal tasarlanmış. Çok az fiziksel kontrol var. Model 3 içinde otomatik pilot özelliği yer alacak. Musk yaptığı açıklamada arabanın iç kısmının akıllıca tasarlanması gerektiğini söylemiş. Bu konuda haksız değilmiş.

Haberin Devamı

Yeni fotoğrafın dışında bir de video görüntüleri ortaya çıktı. Model 3 otobanda test edilirken başka bir sürücünün kamerasına takılıyor. Araçların önünde ve arkasında yer alan Model Sler ise yeni modeli gölgelemek için yer alıyor.

Tesla 2017 sonuna kadar 200.000 Model 3’ü sahiplerine ulaştırmak istiyor ve gelecek yılda toplamda Model 3, Model S ve Model X’ten 500.000 adet satma hedefi var.

Yazarlar