Siyaset Tezcan: Hepimizin Cumhurbaşkanı

Tezcan: Hepimizin Cumhurbaşkanı

26.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ve Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak ile parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, CHP’nin seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yoğun bir seçim kampanyası yürütüldüğünü belirten Tezcan, bugün JW Mariott Otel’de aday tanıtımı ve seçim bildirgesinin tanıtımının yapılacağını, seçim müziklerini duyuracaklarını söyledi.

Tezcan: Hepimizin Cumhurbaşkanı

‘Halk belirledi’

Haberin Devamı

Kampanya sloganlarını cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için ayrı ayrı belirlediklerini kaydeden Tezcan, “Aslında bu sloganları halk belirledi. Sosyal medyada konuşulan, yazılan ve ilgi gören, Türkiye’nin bugünkü durumunu ve gelecekle ilgili çıkışını işaret eden kampanya sloganları doğrudan doğruya ilk defa halkın belirlediği kampanya sloganları olarak ortaya çıktı” dedi.

Tüm Türkiye’yi kucaklayan bir cumhurbaşkanı adayları olduğunu ve bu nedenle burada “Hepimizin Cumhurbaşkanı” sloganını kullanacaklarını bildiren Tezcan, milletvekili seçimleri için kampanya sloganını ise, “Millet için geliyoruz” olarak belirlediklerini bildirdi.

Kampanyalarında ayrıca “Artık tamam” sloganını da kullanacaklarını vurgulayan Tezcan, seçim bildirgesinin de Türkiye’nin beş temel sorunu üzerine kurgulandığını aktardı. Tezcan temel sorunları “ekonomi, demokrasi, eğitim, toplumsal barış ve dış politika” olarak sıraladı.