Oyun Dunyasi The Binding of Isaac: Rebirth Daha Fazla Ağlatacak

The Binding of Isaac: Rebirth Daha Fazla Ağlatacak

11.09.2014 - 00:28 | Son Güncellenme:

Bir yanda zindan deneyimi, bir yanda aksiyon ve macera, bir yanda “kısmen” de olsa gizlilik üzerine odaklanmış içerikler.

The Binding of Isaac: Rebirth Daha Fazla Ağlatacak

The Binding of Isaac’in yanına eklenen Rebirth etiketi, oyunu bir adım öteye taşıyor. Oyunun orjinali 2011 yılında PC, Linux ve OS X platformlarına uyumlu olarak çıktı. Hemen ardından 2012 yılında 10 yeni boss ve 100 farklı eşya daha eklenerek The Binding of Isaac: Wrath of the Lamb ismiyle karşılaşmıştık. Hatta oyuna eklenen Super Secret Room (Süper Gizli Oda) zindanın herhangi bir katında rastgele denk gelen özel bir bölümdü. The Binding of Isaac: Rebirth ise PS4, PS Vita, PC ve tekrar Linux’ta gözlerimizi şenlendirmeye hazırlanıyor. Eğer daha önce The Binding of Isaac oynamadıysanız, içeriklerinin çok ağır bir kurgu üzerinden ilerlediğini belirteyim.

Haberin Devamı

Peki The Binding of Isaac: Rebirth bizlere tam olarak neler sunacak? Kendileri başarılı bir RPG Shooter ve bu da demek oluyor ki yeni bir teknoloji ile oyun dünyasına girecek. Grafiklerin tekrar elden geçirilmesi demek, PC tarafının da düzelmesi demek. Ayrıca The Binding of Isaac: Rebirth ile birlikte 160 yeni içerikle baş başa kalacağız, yeni ve nadir bulunabilir boss’lar, iki kişilik co-op modu ve yığınla başarımla daha zenginleşecek.