Stil The Cambridge Satchel Company

The Cambridge Satchel Company

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Floresan omuz çantaları… Klasik, kahverengi, unisex, el yapımı çanta üretimiyle yola çıkan İngiliz bir anne ve kızının kurduğu The Cambridge Satchel Company, hiç beklemedikleri şekilde moda dünyasında yeni trend haline geldi. 2011’de multi-milyon pound’luk şirket haline gelen Cambridge Satchel Company, bir anda uluslar arası büyük markalarla rekabet eder oldu.

The Cambridge Satchel Company

 Floresan omuz çantaları…

Omuzdan asılan, bildiğimiz postacı ya da okul çantaları, İngiliz bir markanın çıkardığı floresan renkli modelleriyle yeni arzu nesneleri haline geldi.

Klasik, kahverengi, unisex, el yapımı çanta üretimiyle yola çıkan İngiliz bir anne ve kızının kurduğu The Cambridge Satchel Company, hiç beklemedikleri şekilde moda dünyasında yeni trend haline geldi. 2011’de multi-milyon pound’luk şirket haline gelen Cambridge Satchel Company, bir anda uluslar arası büyük markalarla rekabet eder oldu.

Markanın kurucuları olan anne-kız, 2008’de klasik okul çantası satmaya başlayarak bu işe girişmiş. Moda blogger’ları arasında fenomenleşerek yayılan Cambridge Satchel Company çantaları, neon renkleriyle şimdinin en büyük aksesuar trendlerinden biri.

Çantaları yaratırken Harry Potter’ın Hogwarts’ta kullandığı çantadan esinlenen marka kurucuları, klasik okul çantası olarak piyasada hiçbir şey bulamayınca kendileri üretmeye karar vermişler.

Urban Outfitters ve markanın kendi online sitelerinde satışta olan çantaların birkaç farklı boyutu ve oldukça geniş bir renk seçeneği var. Bizim favorimizse, tabi ki floresan renkli olanlar…

Marka aynı zamanda lüks markalara da ulaşabilir nitelikte. Geçtiğimiz yıl Commes des Garçons’la işbirliği yapan Cambridge Satchel Company, onlar için çanta üretti.
Çantaların hepsinde ‘handmade in Britain’ ibaresi bulunuyor. Bu, şimdinin hızlı makine dünyasında insanlara bir güzel nostalji olarak geliyor. Marka 74 pounddan başlayan fiyat politikasıyla da ulaşılabilir nitelikte. Üstelik çantanızı özelleştirmek isterseniz, üzerine isminizi de yazdırabilirsiniz.

Online sitelerinden almak isterseniz:

Yazarlar