Oyun Dunyasi The Crew İle Amerika’nın İstediğiniz Yerinde Yarışın

The Crew İle Amerika’nın İstediğiniz Yerinde Yarışın

23.08.2014 - 22:58 | Son Güncellenme:

Çok iddialı şekilde gelen çok oyunculu online yarış oyunu The Crew, bize 12 ABD şehrinde yarışma ve kapışma fırsatı verecek.

The Crew İle Amerika’nın İstediğiniz Yerinde Yarışın

Dev yarış oyunu The Crew’da herkese göre birşeyler var gibi gözüküyor. Bazıları görev tamamlamayı sever, bazıları araba toplamayı, bazıları dere tepe gezinmeyi, bazıları ise sadece bitiş çizgisini ilk geçen olmayı ister. Anlaşılan The Crew herkese arzu ettiği oynanış tarzını verebilecek.

Oyundan son gelen tanıtım videosunda anlatıldığı kadarı ile, ABD’nin 12 farklı şehrinde dolaşma, keşfetme ve yarışma fırsatı bulacağız. Şehir veya şehirdışı hiç farketmez, kanı kaynayan oyuncular için her yer, her zemin bir yarış pistine dönüşecek. Dört kişiye kadar ekip toplayıp ekiplerarası kapışmalar düzenleyebilir, seviyenizi çeşitli görevlerle artırabilir, yeni arabalar ve parçalar açabilir, hatta ortalıkta gezinirken sürpriz eski arabalar bulup, bunları modifiye edip yarıştırabilirsiniz bile.

Oyunun bize vaat ettikleri burada bitmiyor. Seviye atlamak için görev yapmayı sevenlere tonla farklı seçenek var. Zaman sınırlı görevler, şehir dışında rota bulmanız gereken görevler, takip/yakalama görevleri ve bunların üzerine yarışlardan elde edeceğiniz başarımlar sizleri bekliyor olacak. Yarışlardaki beceriniz ve yaptıklarınız da seviyenizi artıracak.