Kültür Sanat The Crown'dan yeni fragman

The Crown'dan yeni fragman

24.11.2017 - 09:00 | Son Güncellenme:

Netflix'in en iddialı yapımlarından biri olan The Crown'un ikinci sezonuna çok az bir süre kala yeni fragmanı yayınlandı.

The Crowndan yeni fragman

The Crown geçtiğimiz yıl yayınlanan ilk sezonuyla büyük beğeni toplamıştı. Netflix'in en iddialı yapımlarından biri olan The Crown, geçtiğimiz günlerde 70. evlilik yıldönümlerini kutlayan Britanya Kraliçesi 2. Elizabeth ve eşi Prens Philip'in hayatlarının pek çok yönünü ekrana getirmesiyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

The Crown dizinden önce pek çok yapım tarihe mal olmuş insanların biyografilerini konu edindi. Halihazırda başrolünde Jenna Coleman'ın yer aldığı Victoria dizisi buna örnek olarak sayılabilir. Ancak The Crown'un farkı hala hayatta olan isimleri ekranlara taşıyor olması.

Başrollerinde Claire Foy ve Matt Smith'in yer aldığı The Crown'un ilk sezonu 2. Elizabeth'in ilk gençlik yılları, evliliği ve tahta çıkışı ile saraydaki yaşama odaklanmıştı. Senaryosunu Frost/Nixon ve The Queen yapımlarının da altında imza olan Peter Morgan'ın kaleme aldığı The Crown'un ikinci sezonunda savaş sonrası politik gelişmeler ağırlık kazanacak.

8 Aralık'ta yayınlanacak olan The Crown dizisi, on bölümden oluşacak. The Crown geçtiğimiz dönem En İyi Dizi ve En İyi Kadın Oyuncu olmak üzere iki dalda Altın Küre ödülü kazanmıştı. İşte The Crown dizisinin yayınlanan son fragmanı...