The Others 2017 DEKORASYON TRENDLERİNE UYGUN BİR EV İÇİN 8 ÖNERİ

2017 DEKORASYON TRENDLERİNE UYGUN BİR EV İÇİN 8 ÖNERİ

24.03.2017 - 10:41 | Son Güncellenme:

Havaların ısınmasıyla birlikte birçok kişi ev dekorasyonunda yapacağı değişikliklerle bahara merhaba demeye hazırlanıyor. Kimileri mevcut evinde ufak dokunuşlarla değişiklikler yaparak, kimileri ise taşınıp bir evi baştan dekore ederek yeni başlangıçlar yapıyor. Bu süreçte sıcak, samimi ve ferah yaşam alanları yaratabilmek için 2017 ev dekorasyonu ile ilgili trendleri göz önünde bulundurmak gerekiyor.

2017 DEKORASYON TRENDLERİNE UYGUN BİR EV İÇİN 8 ÖNERİ

Benart Mobilya ortaklarından iç mimar Koray Eke, evinizi dekore ederken dikkat etmeniz gereken önerilerde bulundu.

Haberin Devamı
  1. Evde daha geniş, ferah ve akıcı bir ortama sahip olmanın yolu renk uyumundan geçer. Zeminlerde ve duvarlarda pastel renkler, döşemelik kumaşlarda krem, mor, yeşil, füme ve lacivertin hakim olduğu tonlar tercih ederek şık bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz.
  1. Döşemelik kumaşlarda; kadifeler, ketenler ve deri görünümlü kumaşlar kullanarak modern bir görüntü elde edebilirsiniz.
  1. Ahşabın sıcaklığını metal detaylarla dengeleyerek ve özellikle orta sehpalarda, masalarda mermer kullanarak natürel mekanlar tasarlayabilirsiniz.
  1. Modern mutfaklarda country tarzı masalarla, salonlarda kristal sarkıt lambalarlafarklı tarzları birleştirebilirsiniz.
  1. Duvarlarda taş kaplamalar ve kartonpiyer çıta çalışmalarının yanı sıra duvar kağıtları da her zamanki gibi gündemde olacak. Klasik dokunuşlara sahip bir ev için art-deko tarzında, modern bir ev için ise etnik tasarımlı duvar kaplama ürünlerini tercih edebilirsiniz.
  1. Eskitilmiş vintage tarzdaki halılarla evinizde samimi ve sıcak bir ortam yaratabilirsiniz.
  1. Aksesuarlarda büyük objeler tercih etmeniz evinizde 2017 dekorasyon trendlerine uygun bir görüntü yakalamanıza yardımcı olacaktır.
  1. Son olarak baharın enerjisini içinizde hissetmek için dekorasyonun vazgeçilmezi olan çiçekleri kullanmayı unutmayın.

Detaylı bilgi için

Bu sayfada ‘’reklam uygulaması’’ yapılmıştır.