The Others Acemi kurtarma timi

Acemi kurtarma timi

28.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

"Evdeki Yabancı"da Eren ve Feridun, çetenin elinde rehin olan Aslı’yı kurtarmak için harekete geçiyor

Acemi kurtarma timi

"Evdeki Yabancı"da Eren ve Feridun, çetenin elinde rehin olan Aslı’yı kurtarmak için harekete geçiyor


Başrollerini Berna Laçin ve Tardu Flordun’un paylaştıkları "Evdeki Yabancı" dizisinde geçen hafta Aslı, bir çete tarafından kaçırılmıştı. Bu bölümde hem Eren’in hem de Aslı’ya âşık olan hastası Feridun’un onu kurtarma çabalarını izleyeceğiz.
Haraç almak için restorana gelen ve rastgele ateş eden çete üyeleri Aslı’yı, reisleri Muharrem’in evine götürürler. Aslında son derece korkak ve kompleksli biri olan Muharrem, Aslı’nın psikolog olduğunu öğrenince çok sevinir ve onu özel psikoloğu olarak atar. Ama Aslı evden dışarı çıkamayacaktır. Eren, Aslı’nın izini bulur ve bulunduğu eve garson kılığında girer. Feridun da aşçı kılığında içeri sızar. İkisinin içeri girmesinden sonra, yanlışlıklar komedyası başlar. EVDEKİ YABANCI n KANAL D / 21.45

Osman Durmuş yanıtlıyor
Yavuz Baydar, bugün Sağlık Bakanı Osman Durmuş’la, "Sağlık alanında yaşanan problemleröi konuşacak. İzleyiciler, sorularıyla programa katılabiliyor.
CNN TÜRK / 21.05

İşadamlarının vurgun planı
Mehmet Ali Önel ve ekibinin hazırladığı programın bu akşamki önemli dosyasında, iki ünlü işadamının trilyonluk vurgun planı anlatılacak.
KANAL D / 23.00

Bir Telviye klasiği
Fadıl ve Burhan Bey evi terk edince, Lütfiye ve Telviye Hanım, telaşa kapılır. Mükremin babasını eve dönmesi için ikna etmeye çalışsa da başarılı olamaz. Bu arada kocasını aramaya çıkan Telviye Hanım, bir kez daha kaybolur. Bu haber, Çıtır ailesini yine telaşlandırır.
STAR / 20.20