The Others Ağa’nın gazabı

Ağa’nın gazabı

06.11.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ağa’nın gazabı

Ağa’nın gazabı



Kadir İnanır’ın başrolleri Yeşim Büber, Burak Hakkı, Selma Güneri ve Bülent Kayabaş’la paylaştığı "Kırık Ayna"nın bu bölümünde Candar Ağa, Simar’ı yakalıyor.

Melek’in oyunu
Candar Ağa’dan kaçan Melek ve Simar bir mağaraya sığınırlar. Melek, Simar’ı yaralar ve oradan kaçar. Sonra pişman olur, yardım etmek için geri döner ama geç kaldığını anlar. Çünkü Candar Ağa Simar’ı bulmuş ve onu konağının mahzene hapsetmiştir...
Abbas Güçlü’nün programı "Genç Bakışöta Milliyet yazarları Güneri Cıvaoğlu, Hasan Cemal, Taha Akyol ve Derya Sazak, Yeditepe Üniversitesi’nde öğrencilerin seçim sonrasına ilişkin sorularını yanıtlıyor. "Oluşan parlamento toplumun beklentilerine cevap verebilecek mi", "Öncelik ekonomi mi yoksa AB mi" gibi soruların yanıtları canlı yayında verilecek.
M. Ali Erbil, "Çarkıfeleköte hayranlarıyla buluşuyor. Ramazan ayında her gün ekrana gelecek programda Erbil’in hostesliğini Çağla Şıkel yapacak.
Özlem Yurt’un sunduğu "Sanat-tanöda, Milliyet Sanat Dergisi tanıtılıyor. Türkiye’nin en çok satan sanat dergisi nasıl hazırlanıyor öğrenmek isteyenler için bir fırsat.
• 16.05 Damak Tadı (TRT 1)
• 16.35 Erkan Tan’la Ramazan (TV8)
• 16.50 İftar Vakti (KANAL D)
• 17.15 Şehir ve Ramazan (KANAL 7)