The Others Ağır gündem

Ağır gündem

06.02.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ağır gündem

Ağır gündem



32. Gün
Programın ilk dosyasında Rıdvan Akar, "Birleşmiş Milletler"i irdeliyor. Türkiye’den Irak’a giden 25 canlı kalkanın tanıtılacağı dosyanın ardından petrol savaşlarının yaşandığı bir başka bölgeye, Venezuela’ya gidilecek.
Derin Haber
Haluk Şahin, Fransa ve Almanya’nın savaşa karşı çıkmasından hareketle konuklarıyla, "ABD - Avrupa çatışması"nı ele alıyor. Konuklar, Milliyet yazarı Osman Ulagay ve Emekli Büyükelçi, CHP Milletvekili Şükrü Elekdağ olacak.
Irak Krizi
Oğuz Haksever’in sunduğu programın üçüncü gününde "Savaşın Faturası", Kapalıçarşı’da tartışmaya açılıyor.

Mühürlü adlı bir kasabada, geçmişlerinden kopup yeni bir yaşama başlamak isteyen üç kadının maceraları, TRT’nin yeni dizisinin konusunu oluşturuyor. Ertan Kurtulan’ın yazdığı, Hakan Gürtop’un yönettiği dizinin yapımcığını Harem Prodüksiyon üstleniyor. Başrollerini Aydan Şener, Nevra Serezli, İlhan Şeşen, Funda İlhan, Sevtap Çapan, Ayten Soykök ve Parla Şenol’un oynadığı "Mühürlü Güller", bu gece izleyiciyle tanışacak.

Temiz bir sayfa
Dizinin ilk bölümü, randevuevi işleten Kürdan Suzan’ın ölümüne kadarki olayları anlatıyor. Suzan ölmeden önce, kızı gibi gördüğü Mualla’ya çalıştırdığı hayat kadınlarını emanet eder. Miras olarak da Mühürlü kasabasındaki evini bırakarak onlara yeni bir hayatın anahtarını sunar. Ama asıl gelişmeler şimdi yaşanacaktır.
"Arena"da geçen hafta SSK’da yaşanan skandallar vardı. Uğur Dündar, bu haftaki programını yolsuzlukların öteki boyutlarına ayırdı. Canlı yayına Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu katılıyor.