The Others Alevlenen KİN

Alevlenen KİN

19.09.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Alevlenen KİN

Alevlenen KİN



Geçen sezon büyük ilgi gören "Berivan", yeni döneme de hızlı başladı. Bu bölümde Aksoylular ile Çınaroğulları arasındaki savaş daha da alevleniyor.
Ferhat, Kudret’i öldürmeye kesin kararlıdır. Elindeki silahı onun şakağına dayar. Kudret’in kızı Filiz ortaya çıkınca onun gözleri önünde böyle bir şey yapamayacağını anlar. Ama bu Kudret’i korkutmaya yetmiştir. Üstelik Çınaroğulları ailesinin şerefi ayaklar altına alınmıştır bu hareketle. Öte yandan Berivan’la Ferhat, çocuk istemektedir. Bunun için İstanbul’daki doktora giderler. Ama sonuç, olumsuzdur. BERİVAN
KANAL D / 21.45

l UĞur Dündar’ın "Arena"sı seçimlerle beraber "Seçim Arena"sı oldu. Değişik bir format uygulanıyor. Liderler görüntüler eşliğinde sorulara cevap veriyor. Yeri geliyor onları eleştiren sözlerle karşılaşıyorlar. Bu akşam konuk DYP Genel Başkanı Tansu Çiller.
KANAL D / 23.00

"E TakImI"nda Enis Berberoğlu ve Erdal Sağlam, bugün Bülent Ecevit ve DSP’nin ekonomi kurmaylarını ağırlayacak. Programın bir diğer konuğu ise Milliyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Murat Sabuncu.
CNN TÜRK / 12.40

SaĞlIk Bakanı Osman Durmuş, kabinenin adından çok söz ettiren bakanlarından. Teftişleri, demeçleri hep olay oldu. Bu akşam canlı yayında Abbas Güçlü’ye konuk oluyor. Mecburi Hizmet Yasası kalkacak mı, doktor atamaları ne zaman yapılacak, gibi sorular yanıt bulacak.
GENÇ BAKIŞ KANAL D / 00.30


UEFA Kupası birinci turunda maç yapacak Türk takımlarından dördü, bu akşam TRT’nin canlı yayınında:
• 17.55 Denizlispor - Feloriant (TRT 1)
• 19.40 Sarajevo - Beşiktaş (TRT 2)
• 19.55 AIK Solna - Fenerbahçe (TRT 1)
• 21.40 Ankaragücü - Alavez (TRT 2)