The Others Alın size öneri!

Alın size öneri!

21.09.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Alın size öneri!

Alın size öneri

Alın size öneri!

Bazı tartışma konu önerileri sunuyorum... Magazinse işte alın magazin... Ama popo ve memeden yoksun onu söyleyeyim... Mesela: "Neden Türkiye’de kamyonlar evin içine girer, metro inşaatının üstündeki ev çöker ya da bahçede oturanların üzerine araba uçar?" Bu gibi olayları yaşamış insan çok. Böyle bir konu üzerine tartışma bence ilgi çeker. Dün yazdım mesela TBMM TV’den dünkü Meclis oturumuyla ilgili (çingeneler konulu önergenin okunduğu zaman dilimi) görüntülerinden haber gündemi yaratılabilir. Düşünün o sırada Bülent Ecevit de orada oturuyor! Bu da var görüntüde. Silikon, yağ alma, bir tarafı gerdirme haberlerinden biraz nefes alalım. Biraz zor, ama işte bunlar da magazin, hayat magazin... Paparazzilik ile magazini ayırmayı bilmeliyiz artık. Bilir misiniz 70’li yıllarda en iyi magazini solcu Akşam gazetesi yapardı. Dedikodu sayfası bilem vardı...

Seren ablam ile dayakçı kardeşim yeniden birleştiler. Medyamız paha biçilmez değerdeki arsalarını onlara açtı. Ne önemli ama... Hani "Hülya Avşar ayrılıyor" haberleri tamam da... Kızımız bir hafta tüm paparazzi programlarını dolaştı. Ağladı, söylendi. Sonra bir faks (bu da moda oldu, faksla barıştık ya da ayrıldık diye bildirmek) ile barıştıklarını bildirdiler. Dayakçı kardeşim "Türk erkeği, örf adetler" diye geveliyordu. Hani pişman, ama şu "örf, adet ve erkeklik" hastalığı her an depreşebilir. Ortada Reha Muhtar bir yanda Seren diğer yanda dayakçı kardeşim, İstanbul Hatırası şeklindeydiler.

Teleon, olacak iş değil. Bu hafta Milan - Lazio maçını da Star’a verdiler pazar günü. Peki abone olanlar ne için para verdi? Şampiyon Kulüpler Kupası maçlarını ve İtalya’dan da sadece Milan ile İnter’in maçlarını (diğerleri hikâye) izlemek için. Zaten pazarlarken de böyle pazarlamadılar mı? Şampiyonlar Ligi’ni "milletin morale ihticayı var" diye Star’a pas ettiler. Milan’ın Fiorentina maçını Star’dan verdiler. Şimdi pazar günü de aynı şeyi yapıyorlar. Bakalım haftaya Galatasaray ve Fenerbahçe’nin maçları ne olacak? Çünkü yapılması gereken Galatasaray maçını şifreli vermek. Ama baktılar ki izlenme oranlarına ihtiyaç var, aboneleri şutladılar... Gerçekten olacak iş değil.