The Others ALIŞVERİŞ

ALIŞVERİŞ

13.02.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

ALIŞVERİŞ

ALIŞVERİŞ

ALIŞVERİŞ

Nestle
14 Şubat’ta, büyük alışveriş merkezlerinden beş adet Nestle çikolatası alan ilk 5 bin kişi, kalp şeklinde kırmızı mum kazanacak...

Domino’s Pizza
14 Şubat Çarşamba günü boyunca pizza siparişi veren herkes, aşk ve tutkuyu simgeleyen kalp şeklinde olan ve üzerinde "I Love You" yazan özel bir şeker kazanabilir.

Pizza Hut
Sevgilinize özel bir yemek hazırlamak istiyorsanız, kalp şeklinde ve üç çeşit olarak hazırlanabilen "Valentine Pizza" siparişi verebilirsiniz.

Beyaz Fırın
Birbirinden özenli tasarımlarıyla, sevgililer gününe özel pastalar hazırlayan Beyaz Fırın’da, size göre bir lezzet yakalayabilirsiniz.

Kuki
Sevgilinizle kalp şeklinde veya gül görünümlü birbirinden lezzetli pastalardan ve diğer tatlı süprizlerden tadabilirsiniz.

Superonline
Sevgililer Günü için özel olarak hazırlanan sayfalarda en güzel aşk şiirlerine ulaşabilir, hediye siparişi vermenin yanı sıra ‘En Komik Sevgililer Günü Anısı’ yarışmasına katılabilirsiniz. (http://www.superonline.com/ozelgunler/sevgililergunu)

Bisse
Sevgiliniz için yapacağınız alışverişte aldığınız her ürün, kalp şeklindeki özel hediye paketinde sunuluyor. Kutunun diğer bir özelliği ise sevgi mesajlarını iletebileceğiniz bir bölümünün olması.

İdea
Sevgilisine hediye almak için zaman bulamayan veya karar vermekte zorlananlar www.deppo.com sitesinden faydalanabilir. Üstelik hiçbir teslimat ücreti ödemenize de gerek yok.

Alis Patisserie
Sevgilisi için, tamamen el yapımı olan kalp şeklindeki cheese cake, renkli kurabiyeler ve kestane şekerleri arayanlar, Alis Cafe’lere uğrayabilir.

Bauhaus
Özel bir günün anılarda kalmasını istemeyenler, botanik ve hediyelik eşya reyonlarında seçim yapabilir.



İSTANBUL