The Others "Arapsaçı"nda kesişen yollar

"Arapsaçı"nda kesişen yollar

19.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

İstanbul'da kim kalacak?

Arapsaçında kesişen yollar






Bir yatılı okulda yaşananları anlatan "Lise Defteri"nin kadrosuna yeni katılan Sinem Kobal; oyunculuğu, kamera arkasını görmek isteği için seçtiğini söylüyor. Kamerayla 13 yaşında oynadığı "Dadı"yla tanışan, uzun süredir "Şahane Pazar"da hosteslik yapan Kobal, "Lise Defteri"ne İnci karakteriyle girdi.
Yönetmen olmak isteyen Kobal, bu işin eğitimini almadan önce bir "deneme" yapmak istemiş. Neşe Erberk'in ajansına kaydını yaptırmış ve bir reklam filmi için kamera karşısına geçmiş. "Oyunculuğu, kamera arkasını öğrenmek için seçtim" diyen Kobal, o zamandan bugüne epey yol kat ettiğine inanıyor. "Daha yolun başındayım ve daha da gelişmem gerek" diyen Kobal, üniversitede iç mimarlık eğitimi almak istediğini de söylüyor.

Okulda sürpriz veda
"LİSE Defteri"nde Mehmet'in peşindeki menajer, Jessica'yı da kullanarak onun aklını çeler. Mehmet şöhret ve para hayallerine kapılıp okulu bırakmaya karar verir. Diğer yandan deneme sınavı sonrası, hayat normale döner. Basketbol takımından uzaklaştırılan Ediz, müzikal projalarına katılır.
KANAL D / 21.50


FarklI hasımlardan kaçan iki dolandırıcı, Selvi ve Aziz'in maceralarını anlatan "Arapsaçı" ilk bölümüyle karşınızda. Öyküsünü Şevket Çoruh'un yazdığı dizinin başrolleri Cem Bender, Yeşim Büber ve Yiğit Özşener'in.
ATV / 21.50


"Türkstar"da bu akşam İstanbul elemelerine katılmaya hak kazanan 100 adayın sayısı önce 50'ye, ardından yapılacak ikinci bir eleme ile de 34'e düşürülecek. Gamze Özçelik ve Seray Sever'in sundukları programda jüri, Ahmet San, Zerrin Özer, Armağan Çağlayan ve Ercan Saatçi'den oluşuyor.
KANAL D / 19.50


Ekrana veda etmeye hazırlanan "Show Gecesi"nde Emel Müftüoğlu bu gece Sertab Erener, Okan Bayülgen ve Kıvanç Tatlıtuğ'u ağırlıyor.
TRT 1 / 23.30


Ebru Gündeş'in kalabalık konuk listesinde Bülent Serttaş, Ayşe Hatun Önal, Sefarad, Sibel Pamuk var.
TGRT / 22.45


"Etnİk müzik piyasası"nda Türkiye'nin adını duyuran Sabahat Akkiraz bugün önce "Akşama Doğru"da Seynan Levent'e (TRT 2 / 20.30); ardından Hasan Saltık'la birlikte "beşN birK"da Cüneyt Özdemir'e konuk olacak (CNN TÜRK / 21.00)


"Kasabanın İncisi", "Mühürlü Güller"in ardından "Çınaraltı"nı da bitirmeye hazırlanan TRT, yayınlandığı yıllarda ses getiren yapımları tekrar ekrana getiriyor.
Yalancı: "Ödüllü Türk Filmleri Kuşağı"nda ilk olarak Mehmet Aslantuğ ve Fikret Hakan'lı "Yalancı" var. Film, Antalya'da üç Altın Portakal aldı, Altın Koza Film Festivali'nde ise En İyi 2. Film seçildi. Osman Sınav'ın yönettiği flmde, hayallerinin peşinde koşan genç bir adamla yeğeninin ilişkisi anlatılıyor. TRT 1 / 20.30
Geçmiş Bahar Mimozaları: 1980'lerin Türkiyesi'ni bir evliliğin çevresinde anlatan Okan Uysaler imzalı dizinin kadrosunda Filiz Akın, Rutkay Aziz, Müşfik Kenter, Nurseli İdiz, Ceylan Palay, Mehmet Günsur var. Dört ayda çekilen dizinin maliyeti ise 522 milyon TL. TRT 1 / 22.30



Eğrisi Doğrusu: Taha Akyol programında bu hafta, ANAP Genel Başkanı Nesrin Nas'ı konuk edecek. CNN TÜRK / 23.05
İskele Sancak: A. Hakan Coşkun, CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayları Yılmaz Ateş (Ankara), Sefa Sirmen (İstanbul) ve Celal Doğan (Gaziantep) bir araya getiriyor. KANAL 7 / 23.45
Gündemdekiler: Murat Birsel'in konuğu Dışişleri Bakanı Abdullah Gül. TV8 / 24.00
Siyaset Meydanı: İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Ahmet Piriştina (CHP) ve Taha Aksoy (AKP) Ali Kırca'nın ve seçmenlerin sorularını yanıtlayacaklar ATV / 00.50