The Others Ayşe Hanım lisanı

Ayşe Hanım lisanı

28.11.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ayşe Hanım lisanı

Ayşe Hanım lisanı

Ayşe Hanım lisanı

CNN Türk’te Hasan Cemal ile Ercan Kumcu, aralarına Güngör Uras’ı da alarak programlarını renklendirdiler. Uras; "Ankara lisanı ile konuşuyorsunuz. Bir de Ayşe Hanım lisanı ile konuşmak lazım" diyerek durumu açıklamış oldu. Bundan böyle bakalım hangi lisan daha doğru, anlayacağız. Bu arada dekor için bir çift laf; özellikle kamera genel çekim yaptığında program sunucularının bir muayenehanenin bekleme salonunda oldukları kanısı uyanıyor!

Erbakan’ın iftar sofrası muhabbeti... Çok masraf edilmiş. Bu şekilde Erbakan’ın imajında en ufak bir olumsuzluk olmayacaktır. Öyle olacağı zannedilir hep. Bilakis bu şekilde "müslüman" kimliğinin daha ön plana çıkacağı görülemez. Tersine Erbakan bu haberlerle daha fazla puan toplamaktadır böyle biline...

AyŞen Laçinel’in "Liberal Platform"unda bu hafta konuk Sami Kohen’di. Çekimlerin bir lokantada yapıldığı görülüyordu. Meğer stüdyo, çekimlerin yapıldığı gün fırtınaya teslim olmuş ve bir üst kattaki lokantaya geçilmiş. Üstüne üstlük elektrikler de kesilince çekimler doğal ışıkta gerçekleşmiş. Fonda gelen korna sesleri de bu doğal ortama renk katmış. Her şartta çekim yapılıyor bu ülkede.

Vallahİ yeter artık. Sıktılar yani. "Dinimize sövüyorsun", "Yalancı adam sus"... Her hafta aynı terane. İsmail Nacar ve Doğu Perinçek muhabbeti. Ne söyledikleri anlaşılıyor, ne birbirlerine saygıları var. Bunu anlaşılan bir televizyon oyunu olarak görüyorlar. Her hafta çıka çıka daha masaya oturur oturmaz düğmeye basıldığında konuşan bebekler gibi bağırıp duruyorlar. "Alternatiföte de durum aynıydı.

ŞAFAK Yavuz’un Banu Alkan sohbeti, bir starın anatomisiydi. Gürbüz Hanif ile yıllar süren bir birliktelik. Maddi güç, baba şefkati, Hawaii, Beverly Hills günleri vs... O Türkiye’nin en güçlü erkeğiydi. Vefat etti ve Banu Alkan bu kez aşkını buldu. Her şeye rağmen kendi deyimi ile "boşa geçen yıllardı" Gürbüz Bey’le olan (yani aşk anlamında). Murat Taşdemir "dünyayı bitirmiş olan bir kadını" fethetmesini bilmişti. İşte böyle bir star özetiydi brt’deki "Eskimeyen Dostlar"...