The Others Bayramı uğurlarken

Bayramı uğurlarken

18.12.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Üç gün boyunca eğlencenin adresi olan Kanal D, kapanışı özel programlarla yapıyor

Bayramı uğurlarken

Bayramı uğurlarken

Üç gün boyunca eğlencenin adresi olan Kanal D, kapanışı özel programlarla yapıyor

Aileler yarışıyor
İki çiftin lüks bir daire kazanmak için mücadele ettiği "Eve Doğru" heyecanlı anlara sahne oluyor. Gülben Ergen’in sunduğu, ünlü isimlerin konuk oldukları ve jüri üyeliği yaptıkları yarışma bu gece de izleyiciyi ekrana bağlayacak.
Kenan Doğulu ile Selin Toktay’ın moral hocalığı yapacakları yapımda, müzik yetenekleri de yarışmacılara ev için avantaj sağlıyor. Bu yeteneği ise Doğulu, Taşkın Sabah ile Şehrazat değerlendirecek.
KANAL D / 22.00

Final gecesi
Bayramın finali geldi ama Mehmet Ali Erbil’in başarıyla sunduğu "Çarkıfeleköte eğlence sürüyor. Bu kez çarkın başına şarkıcılar Alişan, Davut Güloğlu ve manken Asuman Krause geçecek. Şarkılar, espriler ve sürprizlerle örülü programda değerli armağanları kazanmak için toblerondaki harfleri bulmak ve tahmini doğru yapmak gerekecek.
KANAL D / 20.35

Müzik, dizi ve sohbet
Yorumsuz: Burhan Şeşen, bu kez Grup Gündoğarken’i ağırlıyor.
TV8 / 17.25
Hayat Bağları: Melek Baykal’ın başrol oynadığı dizide Nurhayat, yaptığı hiçbir iş başvurusundan yanıt alamıyor.
ATV / 20.00
Teleköle: Uygur Kardeşler’in kabaresi üç skeçten oluşuyor. Kamera şakaları, hayali bir ülkede geçen darbe komedisi ve Türk sinemasının yaşadığı zorluklar bu skeçlerin konusu.
SHOW TV / 21.45
Ebru Gündeş’le İkinci Hayat: Yeni şarkıları ve imajıyla pek çok programa konuk olan Gündeş, kendi programında Serdar Ortaç ve Güzide Duran’ı ağırlıyor.
TGRT / 21.50
32. Gün: Levent Kırca’nın Mehmet Ali Birand, İsmail Dümbüllü ve Bin Ladin tiplemeleriyle katıldığı yapım, kaçıranlar için yeniden ekranda.
CNN TÜRK / 22.05
Akşam Sefası: Türk Sanat Müziği tutkunları, TRT Ankara, İstanbul ve İzmir Radyoları ses ve saz sanatçılarının konserinde aradıkları her şeyi bulabilecekler.
TRT 1 / 22.25