The Others ‘Berivan’ başlıyor

‘Berivan’ başlıyor

02.05.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Başrolünü Sibel Can’ın oynadığı dizi, izleyici karşısına çıkıyor. Şarkıcı, diziye adını veren Berivan’ı oynuyor

‘Berivan’ başlıyor

‘Berivan’ başlıyor

Başrolünü Sibel Can’ın oynadığı dizi, izleyici karşısına çıkıyor. Şarkıcı, diziye adını veren Berivan’ı oynuyor

‘Berivan’ başlıyor
Çekimleri Mardin’de yapılan "Berivan" ilk bölümüyle ekrana gelecek. Konusu kadar kadrosuyla da dikkat çeken dizide Sibel Can’ın yanı sıra, Emre Kınay, Aytaç Arman, Bilal İnci, Edip Saner, Nilüfer Aydan, Sevda Ferdağ, Mehmet Çepiç, Bülent Bilgiç, Süheyla Zeren, Ayşe Demirel, Hülya Uğur da rol alıyor.
Melih Gülgen’in yönettiği, senaryosunu Safa Önal’ın yazdığı dizide olaylar, tesadüfen tanışan ve aşklarıyla geleneklere kafa tutan iki gencin çevresinde gelişiyor. İlk bölümün konusu şöyle:
Aksoylu Ferhat ile Çınaroğlu Kudret düşman iki ailenin önde gelen iki ismidir. Kudret, Ferhat’ı bir tetikçiye öldürtmeyi planlamaktadır. Tetikçi Ferhat’ı vurur. Berivan, onu tesadüfen bulup evine götürür. Genç kadın ve ailesi, herkesin öldüğünü sandığı Ferhat’ı hayata döndürür. Bu sırada Berivan ve Ferhat arasında bir yakınlaşma başlar.
KANAL D / 20.35

‘BERİVAN’IN KİMLİK KARTI
• Yönetmen: Melih Gülgen
• Senaryo: Safa Önal

KİM KİMDİR?
• Sibel Can: Berivan n Emre Kınay: Ferhat n Aytaç Arman: Kudret
• Edip Saner: Halil n Bilal İnci: Yusuf
• Nilüfer Aydan: Gülşah Nine
• Sevda Ferdağ: Hafız Hala n Mehmet Çepiç: Sinan n Ayşe Demirel: Leyla
• Bülent Bilgiç: Bekir n Süheyla Zeren: Hacer n Serdar Demir: Musa
• Hülya Uğur : Yasemin


Denizde takip
"YILAN Hikâyesi"nde Memoli bir tekneyle, Sinan ve Belgin’i takip etmeye başlar. Telsiz konuşmalarını dinleyen Sinan ve Belgin, Memoli’nin yakınlarda olduğunu anlarlar.
KANAL D / 22.00

Polisiye belgesel
Gerçek cinayet öykülerini tanıklar ve polis kayıtları ile anlatan "Parmak İzi" Emin Demirel imzasını taşıyor. Yapımda katil ve kurbanların yakınlarıyla yapılan röportajlar, psikologlar ve cinayet masası dedektiflerinin görüşleri de olacak.
KANAL D / 23.15

Ankete devam
"32. Gün" geçen hafta milletvekilleriyle yapılan kapsamlı anketin sonuçlarını grup başkan vekilleriyle değerlendirmeye başlamıştı. Bu hafta konuya devam ediyor.
CNN TÜRK / 22.45