The Others BİR OFİS İŞİNİZİ GELECEĞE TAŞIYABİLİR Mİ?

BİR OFİS İŞİNİZİ GELECEĞE TAŞIYABİLİR Mİ?

22.05.2015 - 11:43 | Son Güncellenme:

Yüksek teknoloji ve geniş sosyal imkânların birleştiği yeni nesil ofislerle işinizi geleceğe taşıyın.

BİR OFİS İŞİNİZİ GELECEĞE TAŞIYABİLİR Mİ

Nedir bu yeni nesil ofisler?
Dünyanın en değerli şirketlerinin tercihi olan ve Türkiye’de ilk defa FerYapı tarafından geliştirilen, AKILLI, VERİMLİ, SOSYAL OFİS KONSEPTİ Premier Kampüs Ofis ile hayat buluyor. Premier Kampüs Ofis benzersiz mimarisiyle de farkını daha ilk bakışta ortaya koyuyor.
Peki kampüs ofisi ayrıcalıklı kılan nedir?
Kampüs ofis, bölme bölme, kapalı kutu gibi ofislerin yerini ferah ofislerin aldığı, dikey binalar yerine az katlı yatay binalardan oluşan, dönen kapının önünde mola saati veren personelin değil de park hissi veren büyük yeşil alanlarda ve kat bahçelerinde rahat bir nefes alan personelin çalıştığı, yeni kuşak dünya trendi bir ofis.
Kampüs ofis konsepti tüm dünyada üç temel değer ile ön plana çıkıyor. Teknolojinin getirdiği yenilikleri takip etmek, sosyal yaşama büyük önem vermek ve verimliliği her alanda esas almak.
Teknolojinin üst seviyede kullanıldığı akıllı binada; Ofisinize uzaktan erişim ile akıllı kontrol sistemi; Bina yazılımı ile entegre, enerji tasarrufu sağlayan ve kolay organize edilen toplantı odaları ve seminer odaları; Sadece kullanıldığında enerji harcayan sosyal alanlar; Kullanıcı yokken tüm enerji sistemini kapatan tasarruf sistemi sunulan imkanlardan sadece birkaçı.
Modern Ofis Alanında İhtiyacınız Olan Ofis Büyüklüğü Nedir?
Toplam 58.000 m2 ofis alanı sunan Premier Kampüs Ofis’te ihtiyacınız olan ofisi kolayca bulabileceksiniz.
120 m2’den başlayan küçük ofisler A ve B Blok’ta...
1.000 m2’den 8.000 m2’ye varan büyük ofisler C Blok’ta...
Tek blokta 25.000 m2 büyüklüğünde MEGA OFİS D Blok’ta...
Teknolojinin üst seviyede kullanıldığı akıllı binada;
Ofisinize uzaktan erişim ile akıllı kontrol sistemi
Bina yazılımı ile entegre, enerji tasarrufu sağlayan
ve kolay organize edilen toplantı odaları ve seminer odaları
Sadece kullanıldığında enerji harcayan sosyal alanlar
Kullanıcı yokken tüm enerji sistemini kapatan tasarruf sistemi sunulan imkanlardan sadece birkaçı.
İş dünyasının yükselen yıldızı KAĞITHANE
İstanbul’un ulaşım ağında çok önemli bir noktaya sahip olan Kağıthane, hem yeni yaşamın hem de dev yatırımların yeni merkezi haline geliyor. Kağıthane - Dolmabahçe arasını 5 dakikaya indiren Dolmabahçe- Bomonti Karayolu Tüneli, metrobüs hattı, Sanayi metro istasyonları, Seyrantepe TEM Viyadüğü gibi yapılan ve yapılmaya devam eden bir çok ulaşım yatırımıyla emlak değeri ve tercih edilebilirlik bakımından en popüler lokasyon olma yolunda hızla ilerlemeye devam ediyor. Premier Kampüs Ofis, iş dünyası için çok önemli olan Levent, Maslak, Mecidiyeköy, Taksim, Eminönü, Karaköy gibi merkezi semtlerin ortasında, TEM Otoyolu ve E-5 Karayoluna hemen bağlantısı olan, İstanbul’un yeni ticaret, kütür ve eğitim merkezi Kağıthane’de yükseliyor.
CBRE ve PROPIN gibi dünyanın önde gelen danışmanlık şirketleri tarafından kiralanmaya başlayan Premier Kampüs Ofis’te teslimler Aralık 2015’te başlıyor.
Daha fazla bilgi için: 0212 222 47 47 arayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Satış Ofisi:

Gürsel Mahallesi İmrahor Caddesi

Tümleç Sokak 34400 Kâğıthane/İstanbul