The Others Biz ayrılamayız!..

Biz ayrılamayız!..

17.01.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Biz ayrılamayız!..

Biz ayrılamayız..


İbrahim Karahan İstanbul


       Drej Ali olarak bilinen ünlü babalardan Ali Yasak'ın kız kardeşinin düğünü, Susurluk skandalının baş aktörlerini bir araya getirdi. Gazetecilerin içeri alınmadığı düğüne çoğu Urfalı olan davetliler lüks arabalarla ve silahlı korumalarla geldiler. Konuklara kapıda Şanlıurfa'nın ünlü kahvesi mırra ikram edildi. Polisin geniş güvenlik önlemi alarak kimlik kontrolü yaptığı düğün gece geç saatlerde kadar sürdü.Gelin ve damadın takı yağmuruna tutulduğu düğünde, damadın tanıklığını DYP Şanlıurfa Milletvekili Sedat Bucak yaptı.
       Ali Yasak'ın kız kardeşi Yasemin Yasak, Urfalı Altun aşiretinden işadamı Hadi Altun'un oğlu Ahmet Altun ile evlendi. Ailelerinin isteğiyle görücü usulü evlenen Yasemin Yasak ve Ahmet Altun'a davetliler, 350 bin dolar para ve 6.5 kilo altın taktılar.
       Mavi Marmara Et Lokantası'ndaki düğüne gelen yeraltı dünyasının ünlüleri, Susurluk davası sanıkları ve Urfalılar'ı Ali Yasak kapıda karşıladı.
       Bahçelievler Belediye Başkanı Saffet Bulut'un kıydığı nikahta Sedat Bucak, hemşehrisi olan damadın nikah tanıklığını üstlenirken, gelinin tanıklığını ise Altun aşireti lideri İmam Bakır Altun yaptı.
       Susurluk davası sanıklarından Sami Hoştan, Ayhan Çarkın da düğünün davetlileri arasındaydı. Düğüne eşiyle Hoştan, geç saatlerde Ayhan Çarkın ile birlikte ayrıldı. Çarkın, fotoğrafını çeken gazetecilere tepki göstererek, "Çakacağım şimdi, düğünümüze de mi gelemeyeceğiz? Bizimle uğraşmayı bırakın, gidin İmralı'dakiyle uğraşın" dedi.
       İbrahim Tatlıses, Coşkun Sabah, Yıldız Tilbe, Ömer Danış, Nuri Sesigüzel, Ebru Yaşar, Kader ve Azeri şarkıcı Küçük Günel'in sahne aldığı düğünde, konuklar geç saatlere kadar türküler eşliğinde halay çekip eğlendiler.