The Others Bu gece ‘biz bize’yiz

Bu gece ‘biz bize’yiz

21.12.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gecenin vitrininde yine tanıdık isimler var. Kimi şarkıları, kimi de demeçleriyle karşımızda olacak

Bu gece ‘biz bize’yiz

Bu gece ‘biz bize’yiz

Gecenin vitrininde yine tanıdık isimler var. Kimi şarkıları, kimi de demeçleriyle karşımızda olacak

Sesli Düşünenler: Popüler müziğin romantik ismi Yaşar, Sedef Kabaş’a son albümü "Masal"ı anlatıyor.
TV8 / 19.15
İbo Show: Ebru Gündeş’in ekran turu sürüyor. Şarkıcıyı bu kez İbrahim Tatlıses ağırlıyor.
STAR / 20.40
Neler Oluyor Hayatta?: Burcu Özkanca’nın sunduğu programda ekrana gelecek haberler arasında yine ilk sıraları Mehmet Ali Erbil, Gülben Ergen ve Seda Sayan’la ilgili olanlar alıyor. Sibel Can ile oğlu Emir de "Neler Oluyor Hayatta?önın konukları arasında.
KANAL D / 22.00
Gece Kahvesi: Yasemin Göksel’in sunduğu canlı eğlence programında konuk Kıraç. Şarkılarla bölünen keyifli bir sohbete katılmak isteyenler için iyi bir seçenek.
TRT 1 / 22.35
Ceyhun Yılmaz Show: Üç farklı alandan üç ünlü isim, bir araya geliyor: Ali Şen, Ayumi Takano ve şarkıcı Gülşen... "Ahmet Takar" ve "Seks and the City" gibi skeçler de yerli yerinde.
ATV / 23.15


Şarkılar ön planda
Okan Bayülgen’in şovunda bu akşam müzik ağırlıklı bir mönü bulunuyor. Konuklardan biri, yeni albümünün tanıtımına devam eden, o arada bir de reklam filminde oynayan Sertab Erener... Diğeri, mizahi türküleriyle tanınan Ankaralı Turgut. Ve üçüncü konuk şarkıcı Lerzan Mutlu. "Zaga"da her zamanki gibi skeçler ve telefon bağlantıları da var.
KANAL D / 23.15


Müzik ‘ve ötesi’
Burhan Şeşen’in "Yorumsuz"una Mor ve Ötesi grubu konuk oluyor. Genç müzisyenler, canlı performanslarıyla rockseverlerin karşısına çıkıyor.
TV8 / 21.00


New York’ta bir AKUT’çu
Yavuz Baydar’ın konuğu Zeynep Fulya Koç. Dünya Ticaret Merkezi’ndeki arama ve kurtarma çalışmalarına AKUT adına katılan Koç, soruları yanıtlıyor.
CNN TÜRK / 19.05