The Others Bu İngiliz aile Cimbom fanatiği

Bu İngiliz aile Cimbom fanatiği

14.04.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bu İngiliz aile Cimbom fanatiği

Bu İngiliz aile Cimbom fanatiği


Alanya'da yaşayan koyu Galatasaraylı Flack ailesi, "İngiliz holiganlar çok ayıp etti ama Leeds'i eleyip finale çıkacağız" diyorlar


       Ülkesi İngiltere'den 1990'da tatil için geldiği Antalya'nın Alanya ilçesine hayran kalarak beş yıl önce burada yerleşen Anne Flack (39), oğlu Elliot ve kızı Madeleine'in gönlünde de "Aslan" yatıyor. Çünkü bu aile fanatik Galatasaray taraftarı.
       Alanya'da çoçuklarıyla yaşayan Flack, üç ay önce Türk vatandaşlığı için başvurduğunu belirterek, "Burası artık benim vatanım. Burada herkes bana önem veriyor. İnsan ilişkileri İngiltere'de çok farklı. Ülkeme gidince kendimi yabancı gibi hissediyorum" dedi.

Adlarını değiştirdiler

       Kendinin Elif, oğlu Elliott'un Tarkan, kızı Madeleine'nin ise Güzel olarak isimlerini değiştirdiğini söyleyen Flack, yıllar önce ayrıldığı eşinden aldığı nafakayla geçimini sağlıyor. Apartmandaki Türk komşularıyla çok iyi anlaştığını belirten Flack, İstanbul'daki maçtan önce çıkan olayların İngiliz medyası tarafından Türkiye'ye yönelik karalama kampanyasına dönüştürüldüğünü ifade etti. Flack, "Çocuklarım ve ben koyu Galatasaraylıyız. Leeds United ile maç yapan takımımızın 2 - 0 galibiyetinde üzücü olaylar yaşandı. İngiliz holiganlar çok ayıp şeyler yaptılar ancak ölmelerine de üzüldüm" diye konuştu.
       Galatasaray'ın başarılı bir futbol sergilediğini söyleyen Flack, "İnşallah bu yıl şampiyon olacağız. UEFA kupasını bu olaylardan sonra belki kazanamayız ama Leeds United ile yapacağımız rövanşı biz kazanacağız" dedi.