The Others Büyük finale doğru

Büyük finale doğru

29.08.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘122 Milyon’un final gecesine üç gün kala çiftlerin geçim mücadelesi sürüyor. Başa baş giden yarışmada artık en küçük bir tasarruf bile büyük önem taşıyor

Büyük finale doğru

Büyük finale doğru

‘122 Milyon’un final gecesine üç gün kala çiftlerin geçim mücadelesi sürüyor. Başa baş giden yarışmada artık en küçük bir tasarruf bile büyük önem taşıyor

Son haftasına gelinen "122 Milyon" yarışmasında finale üç gün kaldı. İki taraf da elindeki parayı henüz bitirmiş değil. Finalde daha çok paraya sahip çift, otomobil ve büyük ödülün sahibi olacak. Dolayısıyla tasarrufun önemi iyice arttı.
Hikmet - Suzan Karaibrahimoğlu çiftinin dün sabah itibariyle 83 milyon lirası vardı. Bu rakam, Seda - Engin Özden ikilisine bakıldığında 78 milyon lira olarak görünüyor. Özden’lerin avantajı, 6 milyon liralık Akbil’e sahip olmaları. Üstelik Karaibrahimoğlu çifti henüz dışarıda yemek de yemedi.

Yürümekle yollar aşınmaz
Finale üç gün kala yapılacak küçük bir tasarruf bile, büyük ödüle ulaşmak için anahtar olabilir. Nitekim yarışmacılardan Engin Özden, Bakırköy’deki işine giderken otobüse binmedi, 4 buçuk saat yürümeyi seçti ve bilet parasını korudu.
30 Ağustos’ta resmi tatil yapacak yarışmacı çiftler, aynı gece yarışmadan ayrılacak ve cumartesi akşamını, yani final gecesini bekleyecek. Ayrıntılar, bu akşam ekranda...
KANAL D / 24.00

Portreler
kültür.net.trt:
Ani İpekkaya’nın konuk sunuculuk yapacağı bugünkü bölümde, müzisyen Doğan Canku ve gazeteci Güngör Denizaşan’la röportajlar var.
TRT 2 / 10.35

Akşama Doğru:
Programda hem bugün 43 yaşına basan pop kralı Michael Jackson, hem de bir suikaste kurban giden eski ABD Başkanı John Kennedy tanıtılacak.
TRT 2 / 20.05

Tanıklar:
Süleyman Çobanoğlu’nun programında bu kez Erman Toroğlu’nun yaşamı, dünü ve bugünüyle ekrana gelecek. KANAL 7 / 22.45

Bir Yudum İnsan:
Nebil Özgentürk’ün Müzeyyen Senar’ı konuk ettiği bölüm tekrarlanıyor.
ATV / 23.30