The Others 'CTP yeni bir yol haritası belirleyecek'

'CTP yeni bir yol haritası belirleyecek'

22.07.2016 - 15:17 | Son Güncellenme:

Erhürman, "CTP’nin yeni dönemde politikalarını belirlemekte bu ziyaretlerin büyük önemi olacağını bir masanın etrafında buluşup, yeni yol haritasının birlikte belirleneceğini" kaydetti.

CTP yeni bir yol haritası belirleyecek

CTP yeni bir yol haritası belirleyecek

Haberin Devamı


MİLLİYET LEFKOŞA
Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin (CTP) “Sokaktayız” adı altında üreticileri dinleme, sorunları yerinde tespit edip, yeni politikalar belirleme üzere başlattığı geziler Lefkoşa’da devam etti. CTP basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, CTP Genel Sekreteri Tufan Erhürman, Maliye eski Bakanı, Milletvekili Birikim Özgür, Lefkoşa İlçe Başkanı Rifat Arşehit, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyelerinden oluşan heyet Sanayi Bölgesi'ndeki metal imalatçıları ve kahve üreticileriyle görüştü. CTP Genel Sekreteri Tufan Erhürman, ziyaretlerde, Sanayi ve Ticaret Odaları’nın üreticiyle daha yakından ilgilenmesi gerektiği tespitinde bulunduklarını belirterek, özel sektörün sorunlarına daha fazla eğilmelerini istedi.

Haberin Devamı

Koordineli bir çalışma

Toplumsal sorumluluğun hep birlikte alınması gerektiğine dikkat çeken Erhürman, “Üretim imalathanelerini gezdikçe, Kıbrıslı Türklerin neler yapabildiklerini görüyorum. Sıkıntıları birbirimizle koordineli şekilde çalışarak, bu iyi örnekleri çoğaltarak aşabiliriz” dedi. Dünyadaki uygulamaları takip edip, uygulamak gerektiği üzerinde duran Erhürman, CTP’nin yeni dönemde politikalarını belirlemekte bu ziyaretlerin büyük önemi olacağını bir masanın etrafında buluşup, yeni yol haritasının birlikte belirleneceğini kaydetti.