The Others Dazlak futbolcu

Dazlak futbolcu

11.05.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dazlak futbolcu

Dazlak futbolcu

Dazlak futbolcu

Defne Joy uzun zamandır ortalarda yoktu, şimdi Best TV’de. Kablodaki bu kanal yeni bir yapılanma içinde. Günlük yayın akışına çekidüzen verme uğraşında. Yani çalışkan bir kanal. Defne’yi almaları çok akıllıca. Bana göre şimdiki en iyi kadın şovmen. Hep küçük çaplı yapımlarda görüldü, ama ileride kalıcı olacak isimlerden biri...

Mehmet Gül kesin olarak Kamer Genç’in "magazin" havasını söndürecek tek aday. İtiraf edeyim "zaplarken" karşıma Rıdvan Budak çıktı, başka kanala geçtim. Ama Mehmet Bey’e denk gelince durdum. Mutlaka bir şeyler söyler diye düşündüm, dediğim de çıktı! Mehmet Gül lojmanlar ve milletvekillerinin koruma altına alınması ile ilgili konuşuyordu. Eskiden milletvekilleri, kalacak lojmanları olmadığı için görüşmelerini otel lobilerinde yapıyorlarmış. Bu arada kumar gibi kötü alışkanlıklar ediniyorlarmış. Tabii başka kötü alışkanlıkları da söyleyecekti de, o kadarı da fazla olurdu sanırım!

Bu cümleye eski ve olaylı bakanlarımızdan Hamdi Üçpınarlar "telefon" aracılığıyla atladı. "Ülke ve millet sevgisi ile mücehhez kişilerdik" dedi. Gözlerimiz yaşardı, sel olup aktı... Ne tesadüf magazin basınında, bu eski bakanımızla ilgili epey haber çıkmıştı! Unutmuş olacak kendileri. Biz de "ne tesadüf" dedik!

Valencia - Leeds maçında dikkatimi çeken, takımdaki "dazlak" hakimiyeti. Bu "dazlaklarödan Alan Smith 90. dakikada Valencialı futbolcuya arkadan yaradana sığınıp öyle bir geçirdi ki. Bazı hakemlerin sahadaki dazlak futbolculara baştan taktıkları da biliniyor. Çünkü "faşizm" ile örtüşüyor. Leeds takımı kafalarını tıraşlayarak bunu üstlenmiş. Zaten bu şehirde bir barda meydana gelen olay, bunun kanıtı gibi. Üç futbolcunun bir Asyalı’yı dövmesi. Mahkemede uzun süre inkâr edilen gerçek, bir futbolcunun itirafı ile terse dönmüştü. Mahkeme hâlâ devam ediyor. Leeds’in yenilmesine acayip sevindim.