The Others Derviş ve Baykal canlı yayında

Derviş ve Baykal canlı yayında

04.09.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Derviş ve Baykal canlı yayında

Derviş ve Baykal canlı yayında



Enis Berberoğlu ve Erdal Sağlam’ın hazırlayıp sunduğu "E Takımı", siyasi partilerin ekonomi politikalarını izleyiciye taşıyor. Bugün sırada CHP var.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile partinin seçim bildirgesinde ekonomi bölümünü hazırlayan Kemal Derviş, ilk kez canlı yayında bir araya geliyor. Programa Milliyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Murat Sabuncu, CHP’den Mustafa Özyürek ve Algan Hacaloğlu da katılacak.
Sinan Çetin’in sunduğu program bu akşamdan itibaren Kanal D’de
Kanal D’nin çarpıcı transferleri, izleyiciyle buluşmaya başladı. Bunlardan ilki, "Film Gibi" programı. Medyapım’ın hazırladığı ve Sinan Çetin’in sunduğu "Film Gibi", bundan böyle her çarşamba Kanal D ekranında olacak. Sezona yeni dekoruyla giren programda yine küskünler, uzun süredir görüşmeyenler, eşler ve sevgililer bir araya gelecek.

Hasret bitiyor
Stüdyonun kapısı açıldığında nefesler tutulacak ve herkes, hasret öykülerinin bazen hüzünlü, kimi zaman sevinçli finaline tanıklık edecek. Programın hostesliğini ise Zuhal Topal ve Elvan Aktan üstleniyor.
‘Yazgülü’nden veda
BaŞrollerİnİ Rutkay Aziz, Mine Çayıroğlu, Gökhan Arsoy, Şebnem Özinal ve Cem Kurdoğlu’nun paylaştığı Yazgülü" ekrana veda ediyor. Mürsel’i öldüren Selma, bir hata yapar. Sinan’ın otomobiliyle olay yerine gider. Oraya pusu kuran polis, harekete geçer.
Ekranda altıncı yıl
Entrİka, aşk, intikam ve ihtirasla örülü "Böyle mi Olacaktı", ekranda altıncı yılına giriyor. Bu bölümde, Pınar ortadan kayboluyor.
Ailede torun sevinci
Sevİnç-İhsan Yıldırım çiftinin maceralarını anlatan "Tatlı Hayat" da ekrana dönüyor. Türkan Şoray ve Haluk Bilginer’in oynadığı dizide Pelin’in hamileliği, ortalığı karıştırıyor.