The Others Dizide buluştular

Dizide buluştular

30.10.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dizide buluştular

Dizide buluştular





TRT’nin yeni dizilerinden "Şapkadan Babam Çıktı", Kenter ailesinin üç ferdini bir araya getirdi. Müşfik Kenter’in başrol oynadığı dizide eşi Kadriye Kenter de rol alırken kızı Elvan Kenter’i yapımcı olarak görüyoruz.
Reklamcılığı bırakıp yapımcılığa başlayan kızıyla ilk kez çalıştığını söyleyen Müşfik Kenter, dizinin senaryosunu öğrencisi Berkun Oya’nın yazdığını belirtirken, "Nitelikli bir iş olduğuna inanıyorum. Modaya göre yapılan dizileri pek tutmuyorum" diyor.

‘Titiz bir çalışma’
Kadriye Kenter’in "titiz bir çalışma" diye nitelediği "Şapkadan Babam Çıktı"da Fikret Kuşkan ve Bennu Yıldırımlar da rol alıyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde Maksut, çok sevineceği bir haber alacak.
Kadİr İnanır’ın Candar Ağa rolüyle ekrana geldiği "Kırık Ayna" yeni bir kovalamacaya sahne olacak. Yeşim Büber, Burak Hakkı, Selma Güneri ve Bülent Kayabaş’ın da rol aldığı dizide Candar Ağa ile nikahı kıyılan Mercan, konaktan kaçmayı başarıyor.
Nikahtan sonra Mercan, Candar Ağa’yı odasından çıkarmanın bir yolunu bulur, Simar’ın yanına gider ve onu kaçmaya ikna eder. Ağa, ikisinin birlikte kaçtıklarını öğrenince çılgına döner ve büyük kovalamaca başlar.
Cüneyt Özdemir ve Soner Yalçın imzalı "beşN birK" bugün, Sezen Aksu’nun Brüksel’de, Türk, Ermeni, Rum, Yahudi ve Kürt koroları eşliğinde verdiği "Türkiye Şarkıları Konseri"nin perde arkasını ekrana taşıyor.
TUNCA Bengin, karşı tezleri savunan gazeteciler Rasih Yılmaz ve Bengüç Özerdem’e "önce gazetecilik mi, yoksa hayat kurtarmak mı?" sorusunu tartıştırıyor. Derya Tuna’nın vurulması ve Adana’da Ayşegül Porsuk’un eşi tarafından bıçaklanması olaylarında basının tavrı ele alınacak.
İnsan vücudunun hikâyesini anlatan BBC yapımı "The Human Body" belgeselinin bu bölümünde, "çocukluk dönemi" anlatılıyor.