The Others Dört dörtlük futbol

Dört dörtlük futbol

06.03.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig görüntülerini alan CNN TÜRK, dört yeni futbol programıyla sporseverlerin karşısına çıkıyor

Dört dörtlük futbol

Dört dörtlük futbol

Süper Lig görüntülerini alan CNN TÜRK, dört yeni futbol programıyla sporseverlerin karşısına çıkıyor

Dört dörtlük futbol
MEMETCAN DEMİRAY

CNN TÜRK’ten futbol atağı... CNN TÜRK Spor Servisi, dört yeni futbol programıyla izleyici karşısına çıkacak. Yasir Kaya’yla "Sporonline", her cuma bir sporcuyu canlı yayında izleyicilerle buluşturuyor. Barış Kuyucu’nun sunduğu "Süper Lig Cumartesi"de maç özetleri yer alıyor. Pazartesi günü Cüneyt Özdemir, "Fan Cluböta spor camiasının dışındaki isimlerle futbol üzerine sohbet ediyor. Ve pazar akşamları İhsan Topaloğlu’nun "Süper Lig Pazar" programı ekrana geliyor.

Yetkili isimler buluşuyor
CNN TÜRK Spor Müdürü İhsan Topaloğlu, "Maç görüntüleri olmadan yapılan programların çoğu tatsız tuzsuz oluyor. Elinde malzeme olan arkadaşların bazıları da insanları geriyorlar" diye konuştu. Mevcut futbol ortamında eski hakem hocalarına da saygı duyduğunu belirten Topaloğlu, "Süper Lig Pazar" adlı yeni programda aktif görevli hakemleri konuk edeceklerini ve MHK ile Futbol Federasyonu’nun belirlediği Oğuz Sarvan, Sabri Çelik ve Serdar Çakır’ı ekrana getireceklerini açıkladı.

Çıldırtan şüphe
Mümtaz Sevinç, Gül Onat, Nadide Sultan, Ayşe Tolga, Ali Türkoğlu ve Dost Elver’in oynadıkları "Çifte Bela" yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Ayşegül ve Fatmagül yeni evlenen babalarının çocuk yapmaması için önlemler almaya çalışıyorlar. Bu çalışma onlara, korkunç bir şüphe olarak geri dönecektir.
KANAL D / 20.35

Uzaktan kumanda
Çapraz Ateş:
Cumhuriyet eski Başsavcısı Vural Savaş, Bülent Erandaç ve Semra Topçu’nun programına konuk olacak.
ETV / 22.00

G.A.G.:
Gülse Birsel, reklam dünyasına mizah penceresinden bakacağı programının ilk bölümüyle karşınızda.
ATV / 23.00

Yüz Yüze:
Murat Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan ile bir Bağ - Kur emeklisi, bir SSK’lı, bir de İşsizlik Sigortası’na başvuru yapan vatandaşı karşı karşıya getiriyor.
STAR / 23.30

Türüt Ekspres:
Türk Halk Müziği’nin ustalarından Neşet Ertaş, İsmail Türüt’ün konukları arasında.
KANAL 7 / 23.40

Haber Özel:
Kerimcan Kamal yönetiminde hazırlanan programda iki dosya ekrana gelecek. İlkinde, devleti trilyonlarca liralık zarara uğratan bir şebeke gözler önüne serilecek. İkinci dosyada ise fidye için kaçırılan üç yaşındaki bir kız çocuğunun izi sürülecek.
KANAL D / 23.45