The Others Düğünde dolarlar yağdı

Düğünde dolarlar yağdı

10.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Düğünde dolarlar yağdı

Düğünde dolarlar yağdı


DENİZ ALTUNTAŞ


       Ayşegül Nadir ve Dündar Kılıç gibi tanınmış isimlerin avukatı olarak ünlenen Rahmi Özkan’ın oğlunun düğünü İbrahim Tatlıses’e dolar atma yarışına döndü.
       Sepetçiler Kasrı’nda önceki akşam yapılan düğüne çok sayıda ünlü katıldı. Gönül Yazar, Nuri Sesigüzel, Fatih - Fulya Terim ve Elvir - Gaye Boliç çiftinin de bulunduğu nikahı Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk kıydı. Geceye katılamayan birçok siyasetçi, sanatçı ve işadamı da Sepetçiler Kasrı’na çiçek gönderdi.
       Gecenin finalinde büyük alkış eşliğinde sahne alan İbrahim Tatlıses söylediği hareketli şarkılarla düğünü renklendirdi. Tatlıses’in yanına giden düğün sahibi Rahmi Özkan, cebinden çıkardığı 100 dolarlık banknotları ünlü sanatçının başından aşağı yağdırdı. Diğer konukların da başından aşağı para serptirdiği İbrahim Tatlıses, olayları görüntüleyen basın mensuplarına “Herkes cömert değil. Bakın 1 dolarlıkları, 5 milyon liralıkları başımdan aşağı atıyorlar. Ama 10 dolarlık atmıyorlar. Sakın bunları çok çok yazıp başımızı maliyecilerle belaya sokmayın. Burada sanatçıya saygı gösteriliyor" dedi.

       100 dolarlık atıldı
       Tatlıses’in sözleri üzerine Rahmi Özkan, “İbrahim, ben 1 dolarlık değil, 100 dolarlık atıyorum. Bu paralar sana helal olsun" diye konuştu.
       Davetlilerin attığı 1, 10 ve 100 dolarlar ile 500 bin, 5 milyon ve 10 milyon liralık banknotlar görevlilerce yerden itinayla toplanıp orkestranın ortasındaki yere istif edildi. Basına iyi malzeme çıkmasını istediğini söyleyen İbrahim Tatlıses, Nuri Sesigüzel ile Gönül Yazar’ı da “Yılın aşkı" diyerek dans ettirdi. Düğünün ardından Murat - Müge Özkan çifti balayılarını geçirmek üzere Singapur ve Bali Adaları’nda gitti.