The Others Eğitim açığı nasıl kapanır

Eğitim açığı nasıl kapanır

27.05.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Eğitim açığı nasıl kapanır

Eğitim açığı nasıl kapanır

Eğitim açığı nasıl kapanır

YAVUZ Baydar haftaya Prof. Dr. Türkan Saylan ve sanatçı Güher Pekinel ile başlıyor. Saylan ve Pekinel, "Ulusal eğitime katkı kampanyası kapsamında hangi projeler hayata geçirildi?", "Eğitim açığı nasıl kapatılacak" gibi soruları yanıtlayacaklar.
CNN TÜRK / 19.05

Üniversite yolcuları
FATİH Altaylı, milyonlarca öğrencinin geleceğini belirleyen "ÖSSöyi masaya yatırıyor. Yetkililer, veliler ve tabii öğrencilerin katılacağı canlı yayında öğrencileri üniversite sınavında bekleyen zorluklardan meslek lisesi öğrencilerinin durumuna pek çok madde tartışılacak.
KANAL D / 23.30

Pazartesi dizileri
"Üvey Baba"da Lamia ortadan kayboluyor (STAR / 20.30). "7 Numara"da Cansu’nun yıllardır görmediği bir arkadaşının gelmesiyle ev hareketleniyor (TRT 1 / 20.45). "Yeditepe İstanbulöda Duru, geleceğiyle ilgili önemli bir karar veriyor, Olcay çaresizce izliyor (TRT 1 / 21.40). "Asmalı Konaköta hep birlikte dışarıda yemeğe çıkan Karadağ ailesi, orada Hamzaoğlu Ali ile karşılaşır. Sümbül Hanım, Ali’den tedirgin olur (ATV / 21.45).

"Barış Gücü" Gürcistan’da
DÜNYA üzerindeki sancılı bölgelerde görev yapan Türk askerlerini konu edinen "Barış Gücü" belgeselinin editörü ve sunucusu Murat Erdin. Belgeselde bu hafta, Gürcistan’da görev yapan Barış Gücü askerleri tanıtılacak. BARIŞ GÜCÜ
CNN TÜRK / 21.10