The Others EN ÇOK HANGİ ÜLKENİN KADINLARI ALDATIYOR?

EN ÇOK HANGİ ÜLKENİN KADINLARI ALDATIYOR?

03.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bir prezervatif markasının 36 ülkedeki 29 bin kadınla yaptığı anket, Milliyet’te “En çok hangi ülkenin kadınları aldatıyor” başlığı ile yer buldu

EN ÇOK HANGİ ÜLKENİN KADINLARI ALDATIYOR

Habere göre, dünyada en çok Ganalı kadınların (yüzde 62) erkek arkadaşlarını ya da kocalarını aldattıkları ortaya çıktı. Ankette ikinci sırayı yüzde 59 aldatma oranıyla Taylandlı kadınlar alırken, üçüncü sırada yüzde 39 oranla Malezyalı kadınları geliyor. Melisa Kavdeles adlı okurumuz şöyle diyor:
“Bu tür anket çalışmalarına her zaman şüphe ile baktım. Ancak madem böyle bir çalışmayı bizlerle paylaşıyorsunuz, o halde bizleri anket çalışmasını kim hangi şirket yapmış konusunda bilgilendirmelisiniz. Bir prezervatif şirketi diye yazılmamalı.
İkincisi, bu anket sadece evli kadınlar ya da beraber yaşayan çiftler üzerinden yapılmamış. Erkeklerin cinsel hayatlarının da dahil edildiği bir araştırmayı niçin kadınlar üzerinden kurduğunuzu da bilmek isterim.
En önemlisi de fuhuş sektörünün yaygın olduğu iddia edilen bazı ülkelerin aldatan ülke kadınları sıralamasında önceliği alması düşündürücüdür, çünkü fuhuş ve seks turizminin olduğu yerlerde aldatma kavramı olmaz zaten... Varsa da nedenlerini bilmek isteriz.”