The Others Eskiye rağbet

Eskiye rağbet

08.08.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Eskiye rağbet

Eskiye rağbet



BazI dizilerin kıymeti sonradan anlaşılıyor. "Sıdıka" yeni bölümleri ile geliyor. Bu listeyi uzatabiliriz. Peki neye göre? Melisa bu konunun kıstası. Onun izlediği diziler var. Mesela "Ruhsar"ın eski bölümleri, mesela "Ayşecik", mesela "Çılgın Bediş"... Evet bu dizilerin de yeni bölümleri çekilebilir. Benim denek sağlam yani...
Daha önce yazmıştım HBB İstanbul'dan bazı semtlerden izleniyor. Yani hâlâ yayında. RTÜK ile konuştum. Borçları nedeniyle mahkemelik olduğu ve vericilerine de el konduğu yolunda bilgi aldım. Bu örneği verince "haberimiz yok" dediler. RTÜK'ün İstanbul'da da şubesi var bildiğim kadarıyla! İşte düzensizliğinin düzenine güzel bir örnek. Klasik bir laf olacak ama her şeyimiz böyle değil mi?
Karşıyaka - Göztepe maçı ile ilgili benim açımdan "talihsiz" bir yazı yazmışım. Maç sırasında spiker şarkı söyleyen taraftarlar için "Böyle şarkı söyleyen taraftara can kurban" demişti. Bir okurum olayları atlamamı yakalamış ve "evet bir can kurban oldu" diye yazmış.
medyatava.net sitesinin haberine göre Star çalışanlarının maaşları ödenecekmiş. TV'nin sadece patronları ile değil çalışanları ve programları ile de var olduğu unutulmamalı.
RumelİhİsarI'nda bir müzik olayı var. Her akşam bir konser. Bir muhabirin bu konserleri takip edebilmesi için, "hangi gazete çalıştığı" sorusuna "doğru" cevap vermesi gerekiyor! Müzik, notalarını bırakmış, Berlin Duvarı olmuş. Sen kimsin? Sanatçı. Sen ne yaparsın? Beste yaparım, yorumlarım... Peki sen kimin sanatçısısın? Evet bir bu eksikti, bu da oldu. Popüler müziğimiz de kamplara bölündü!
Efendİm Kanadalı Mira Burke ile Amerikalı Aziz Abbatiello "Secret Tribe" (Mercan Dede, Özcan Deniz ve İlhan Erşahin) sema gösterisi yapmışlar. Görüntülere göre Aczmendilere haksızlık etmişiz! Amerikalı olunca iş değişiyor tabii! Hadi biri böyle giyinip de çıksın sahneye bakalım bizimkilerden... Ertesi gün "Aczmendiler Açıkhavada" diye haberler çıkardı gazetelerde, yalan mı?