The Others Fena halde içimden geldi

Fena halde içimden geldi

18.01.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Fena halde içimden geldi

Fena halde içimden geldi

Fena halde içimden geldi

Haluk Bilginer... "Eyvah Kızım Büyüdü"deki fevri baba şimdi oldu, fevri eş. Biraz saf, ama bunu çaktırmayan, aksi görünüşlü bir karakter. İzleye izleye "Tatlı Hayatı"ı, bende bu benzerlik iyice pekişmişse, Bilginer’in durum komedisi denilen arka planda bol kahkahalı dizilerde yeni bir "tipleme" yaratmasında fayda var... Yani bundan sonra, yapacaksa.

Edİ Bey evladım da Eray’la kafayı bozdu ve çekti gitti. Bu da iyi bir yöntem; olabildiğince gıcık olup milleti evden yavaş yavaş kovalamak... Bizim Memetcan (bizim muhabir arkadaşımız) ile baktım sabah sabah "Yok Edi haklı, Eray şöyle. Aslında mesela İzmirli zenci çocuk iyi" diye kaptırmış gidiyoruz. Sonra yan servisten Tuğba geldi. Murat ile Melih’in iş ortaklığı varmış, onu söyledi. Hülya Hanım ve Melih birlikte olmuşlar. Yani daha önce. Buna oturduğu sitenin sakinleri şahitmiş. Hülya anlatıyor tabii bunları. Melih gelip apartman kapısına dayanıp, ağlamış. Bir arkadaş da bunu anlattı. Durdum birden. Daha gözler çapaklı, kahve bile bizim kaseye girmemiş (gazetede büyükçe bir bardağım var da) BBG muhabbeti. Sabaha kadar BBG’nin mahremiyetini izleyenler var. Ben dayanamıyorum. Ama acayip merak ediyorum. Her sabah böyle bir istişare toplantısı yapıyoruz kısacası...

Türk medyası haydutlaşmış, öğretmenler taciz ediyor, polis rüşvet alıyor, eczacı milletin sağlığı ile oynuyor, Nataşalar’ı pazarlayan web sitesi çökertilmiş... Ahh ahlak ahhh... Sen nelere kadirsin? Hepimiz pek bir ahlaklıyız. Bu arada Kerimcan Kamal akıllı iş yapıyor. "Çok Özel" haberleri bizim hep merak ettiğimiz, başımızın tacı konudan seçiyor... Gözetlenen manken, masaj salonu, pasaportuyla birlikte satılan Rus hatunlar ve şimdi de Nataşa pazarlayan web sitesi... Var mı izlemeyen? Eğriye eğri, doğruya doğru... Susurluk yaptılar da ne oldu? Bir Susurluk reytingi, bir nataşa reytingi!

Yİne dizilere boğulacağız. Star, ATV ve TGRT’den bol bol dizi geliyor. Boşta kalan yok. Herkes her yerde. Yani ben size şöyle diyeyim; piyasaya yeni 30 yerli dizi geliyor. Büyük bölümü durum komedisinden hallice. Kadir Ağabey "sitcom mitcom anlamam" dese de fark etmez, ayrıca onu için de bir dizi mevcut!