The Others Flamingo Yolu'nda soğuk günler

Flamingo Yolu'nda soğuk günler

30.10.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Flamingo Yolu'nda soğuk günler

Flamingo Yolunda soğuk günler


Çakıcı paltoyla oturuyor, Ağca ayak tenisi oynuyor


       Kartal Özel Tip Kapalı Cezaevi'nde ödenek yokluğundan kaloriferler yanmayınca, mahkumlar yakınlarından elektrikli soba ve kalın giyecekler istedi. Alaattin Çakıcı'nın gün boyu koğuşunda paltoyla oturduğu öğrenildi.
       Bir cezaevi yetkilisi, Adalet Bakanlığı'nın 8 Kasım'a kadar ödenek verilmeyeceğini belirtmesi üzerine yakıt alamayacaklarını söyledi. Tutuklu yakınları da durumdan yakınarak, "Yakınlarımız içeride soğuktan donuyor. Bizden battaniye, kauçuk ayakkabı ve kalın giysi istediler. Cezaevindeki birçok mahkumun grip olduğunu öğrendik" dediler.
       Cezaevinde Çakıcı'nın da koğuşunda paltosuyla oturduğu, elektrik sobasıyla ısınmaya çalıştığı belirtildi. Çakıcı'nın ayrıca Ağca'nın koğuşuna da elektrikli soba gönderdiği iddia edildi.
       Çakıcı'nın adamı olduğu ifade edilen Timuçin Akgünsel'in de soğuk nedeniyle hastalandığı ve revire kaldırıldığı öne sürüldü.

       Ağca koğuşta top oynuyor
       İtalya'dan iade edildikten sonra konulduğu Kartal Özel Tip Cezaevi'ndeki tek kişilik dubleks koğuşta kalan Mehmet Ali Ağca, kardeşi Adnan Ağca'dan futbol topu istedi. Geçen salı günü ağabeyini ziyarete gelen Adnan Ağca, bir futbol topu getirdi. Ağca'nın topla koğuşunda tek başına ayak tenisi oynadığını söyleyen kardeşi, "Ağabeyimin yalnızlıktan canı çok sıkılıyor. Böylece hem stres atmış oluyor hem de spor yapıyor" diye konuştu.