The Others Futbol rezaleti

Futbol rezaleti

17.08.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Futbol rezaleti

Futbol rezaleti


  Bu yıl Tv'de futbol arap saçı misali... Yayın haklarına ilişkin yapılan anlaşmalardaki sakatlıkların yanı sıra şimdi de diğer kanalların görüntü alma sorunu yaşanıyor. Pazar günü hiçbir kanalda tek kare maç görünüsü yok. Neden? Maçı yayınlayan kanal çok fazla para istiyormuş. Şimdi maç görüntüleri pazartesi gününe taşındı. Ben pazar akşamı izlemek istiyorum. Seyirci olarak bu benim hakkım. Pazar günü futbol programı yapmanın bir anlamı kalmıyor. Yani tehlike sinyalleri kanallar için çalıyor. Bir çözüm bulunsun ve görüntüler düzene girsin.

  Star bu yıl futbola "mecburen" önem verdi. Ama malzeme elinde olmasına rağmen daha ekibi tam oturtamadığı için programı dinamizmden yoksun. Şansal Büyüka ve ekibi bu işi iyi yapıyordu. Sezar'ın hakkı Sezar'a...

  "Dr. Stres" güzel konular seçiyor. Bu pazar gecesi çocuk kitapları üzerine hareketli bir tartışma vardı. Bir dizi kitaptan söz edildi; "Emre Çanakkale Savaşı"nda. Emre geçmişe dönüyor ve kendini Çanakkale Savaşı'nda buluyor. Düşmanla savaşıyor, kopan kolları bacakları görüyor. Kitabın yazarı "Bu kitap erkek çocuk için yazılmıştır" diyor. Yani erkek adam dövüşür, sapan yapar vs. O zaman Tv'deki karate filmlerine laf edilmesin. Dövüş tekniklerini öğreniyorlar. Rambo ile son teknolojik silahların kullanılmasını gözlemliyorlar. Sonra da bunları düşmana karşı kullanacaklar yani.

  Beşiktaşlı 3 bin taraftar yürüyor. Polis gayet kibar, onları kordon altına almış. Hani öğrenciler yürüseydi, ya da memurlar?... "Ne sağcıyız, ne solcu futbolcuyuz futbolcu" diyenler boşuna söylememiş!