The Others G.Saray Avrupa takımı

G.Saray Avrupa takımı

15.03.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

G.Saray Avrupa takımı

G.Saray Avrupa takımı

G.Saray Avrupa takımı

Ahmet Çakar Star’da maç sonrası yorumlarında haklıydı. "İtalyanlar kendilerine yediremediler" diye bir laf. Çakar buna karşı çıktı, "bırakın bunları" dedi. Galatasaray’ın dünyanın en iyi on takımından biri olduğu gerçeği unutuluyor. İtalyanların neyi yedirip yedirmedikleri bizi ilgilendirmemeli. Biz artık bu yorumları bir kenara bırakmalıyız. Galatasaray Roma ile on maç yapsa, bu ve benzeri sonuçları yine alır. Futbol yazarları şunu kafanıza sokun; Galatasaray’ın başarısı bir iki maç ile kısıtlı değil. Galatasaray bir dünya takımı. Milan neyse, R. Madrid neyse Galatasaray da o. Bu kadar basit.

Bİr "Kürtçe yayın" lafıdır gidiyor... Bence ortak bir yayın saptansın. Mesela Reha Muhtar haberlerinin Kürtçe dublajlı hali ilginç olabilir. Özellikle "İyi akşamlar Türkiye, her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsan"ın Kürtçesini çok merak ediyorum. "Televole"ler de öyle. Kürtçe dublajla ilgi çeker. Sonra "Telegol"ün de Kürtçe dublajlı muhabbetleri milleti sarabilir. "Ateş Hattı" da önerilebilir.

CoŞkun Sabah, kızı ve eşi ile Müge Anlı’nın sunduğu "Magazin Dödeydi. Kızını sanat dünyasından uzak tutacağını söyledi. Sanat camiası sendromu. Acaba nasıl bir sanat dünyasından bahsediyorlar? Sanat dünyası var, sanat dünyası var. Sanırım Coşkun Sabah’ın sanat dünyası, evlenmeden önce bulunduğu dünya oluyor. O dünyada Coşkun Sabah pek bir hareketliydi. Haklı olarak kızını sanat dünyasına yani kendi anladığı anlamdaki sanat dünyasına sokmamasında büyük yarar var elbet. Yeri gelmişken bir haber dikkatimi çekti. Sanat dünyasında ayrılık rüzgârları esiyormuş. Esen rüzgârlara bakın; Meltum Cumbul ile Universal Müzik’in (bu arada sözkonusu şirketin patronlarının epey çapkın olduklarını söyleyebilirim, hiç boş yok yani!) eski patronu Şevket Gözalan’dan, Tuba Ünsal Musti’den ayrılmış... Şu sanatı bir rahat bıraksak da adına eğlence dünyası desek!

Bülent Ersoy gece hayatını sesi ile adeta yırtıyor. Oya Aydoğan’ın bulunduğu gece kulübünde göğüs farkı ile izledik kendisini. Aldı mikrofonu eline yaradana sığınıp, nasıl da bağırıyor!

"Türüt Ekspres"... Otobüs şirketi gibi program adı yani.