The Others Gaz yapar mı?

Gaz yapar mı?

28.10.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gaz yapar mı?

Gaz yapar mı



PAZAR akşamı bir reklam filmi tüm çok izlenen kanallarda aynı anda ekrana geldi; Yapı Kredi'nin bireysel emeklilik reklamı. Bazen böyle durumlar olabiliyor.

"Pembe Patikler"in son bölümü formdaydı. Senaryo, espri bombardımanına tuttu izleyeni. Televizyonların az sayıdaki başarılı komedi türü dizilerden. Başına bir şey gelmez umarım!

"Şahane Pazar"ın yarışmaları keyif veriyor. Şov içinde yer alan yabancı patentli yarışmalar, izleyiciyi nasıl ekrana çekilebileceğinin bir göstergesi. Bu işler gerçek profesyonel işi. Hani bizde "zihni sinir" mantığı ile "abi bi yarışma formatım var" diye gezenler bulunur. Endemol isimli Hollandalı şirket yarışmaların tekelini elinde tutuyor. "Bir proje var" şeklinde çalışmıyorlar. "Şahane Pazar"ın yarışmaları da böyle ince düşünülmüş, planlı çalışmanın ürünü. Haybeye olmuyor yani. Bu arada ben göremedim, bu hafta şu eleştiri alan "kedili" yarışma var mıydı? Eğer yazılanlar gibiyse aşkolsun Uygur kardeşler. Hiç kedi beslemediniz mi bugüne kadar?

"32. Gün"de yer alan Filistin dosyası son dönemin en iyi çalışmalarından biriydi. Özellikle Filistin topraklarında bu savaşa katılmış Türk devrimcilerinin anıları, bizim bildiğimiz biri - iki kişinin dışında yeni isimlerle zengileştirilerek verildi...

"Bİr İstanbul Masalı"nın Esma'sı gözlüklerini çıkarıp güzelleşecekmiş önümüzdeki bölümlerde. Esma'yı biz gözlüksüz daha önce gördük zaten. Uyku ilacı içtiği sahnede ablasının onun saçlarını okşarken verilen yakın planda genç kızımızın güzelliğini keşfetmiştik!

Coca-Cola ile iftarımızı açıyoruz. Maden işçisinden, burjuvasına, memurundan, emeklisine hepimiz bir yudum "kola" ile ohh diyoruz. Coca - Cola son reklamı ile tüm halkımızı kucaklamış oluyor. Aman gaz yapmasın!

Atv ana haber bülteninde TÜYAP Kitap Fuarı'ndan görüntüler vardı. Yazarlar kitaplarını imzalıyorlar. Seçilen isimlerden biri de Sibel Gökçe... Canım Sibel Gökçe kitap yazar, kimse de karışamaz. Ama bir kitap fuarından yazar seçiminde öncelik alacakların arasında mı yer alır, bu tartışılır... Sanırım "Çok satanlar" rüzgârında benzer manzaralarla karşılaşmaya devam edeceğiz.