The Others Geçmişten kurtulmalısınız

Geçmişten kurtulmalısınız

15.11.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Geçmişten kurtulmalısınız

Geçmişten kurtulmalısınız
15 Kasım 1998


Değerli Gelincik. Birlikte olduğunuz arkadaşınızla evlenip evlenemeyeceğinizi soruyorsunuz fakat bu sıralarda oldukça karışık duygular içindesiniz ve ilk kartınız eğer sezgilerinizi ve karışık duygularınızı bastıramazsanız bütün kontrolü kaybedebileceğinizi işaretlemektedir. Nedenini bilmediğiniz halde içinde olduğunuz ilişkiden ya da gerçekleştirmeyi planladığınız evlilikten mutlu olabilmeniz zordur. Geçmişte kalan bir aşktan ya da hayalinizdeki bir fanteziden dolayı depresif durumda olabilirsiniz. Bu veya benzeri takıntılar gerçekleri görmenizi engelleyebilir. Ayrıca çevrenizdeki birisiyle ya da evbeveynlerinizden birisiyle sorunlu bir döneme de girmeniz olasıdır. Yapabileceğiniz en olumlu şey duygusal sürtüşmelerin sizi üzecek boyutlara ulaşmalarına engel olmaya çalışmanızdır. İkinci kartınıza gelince. Birlikte olduğunuz kimseyi anlatan bu karta göre, birlikte olduğunuz kimse bir sevgiliden ziyade, sizi geliştirebilecek ve yönlendirebilecek birisi olabilir. Bu insan belki sizden yaşlı birisidir. Zorda kaldığınız zamanlar sizi destekleyebilir ve size bir ayna tutarak içinizdeki gerçekleri daha rahat görmenizi sağlayabilir. Ondan gelebilecek olan tavsiyeler sizin gelişmeniz için çok önemli ve yararlıdır. Onun sevgisi yargılayıcı olamaz ve daima size yardıma çalışabilir. Kendinizi ve sırlarınızı ona açmaktan asla pişman olmazsınız. O sizin göremediğiniz yolları görebilmeye muktedirdir.
Birlikte olduğunuz kimseyle aranızdaki ilişkinin ne şekilde olduğunu, ya da olabileceğini gösteren üçüncü kart, karışık etkileri ve arka arkaya gelen birtakım ilişkileri anlatır. Resmi bir evlilik ve maddi anlaşmalar söz konusudur. Pratik konuşmalardan ziyade profesyonel düzeyde anlaşmalar yapılmalıdır. Taraflardan birinin anarşik yapısı ve tutkusu ilişkiyi zorlayıcı olabilir ve son derece karışık bir duruma da sokabilir. Cinsel açıdan fazla kendini düşünen bir taraf, zorlayıcı olabilir. Fazla bir şey paylaşmadığınızı düşünüp ayrılabilir veya onu bu şekilde kabul edersiniz. Bu ilişki seks ve aşka karşı düşüncelerinizin değişimini anlatır.
En sonunda, hakkında niyet tuttuğunuz ilişkinin geleceğini anlatan son karta geldik. Sürprizler ve sürprizler... Eğer aşk hayatınız bugüne kadar aptalca ve umutsuzca sizi üzdüyse bilin ki artık her şey değişmeye başlayacaktır. Yeni kontaklar kurabilir, bugüne kadar yaşamadığınız kadar şanslı bir dönemin içine girebilirsiniz.

Neşe ve enerji çok yakında
Değerli Fato. Bu dönemde bazı gerçekleri öğrenebilirsiniz. Şimdiye kadar, kafanızda çözülmez sorun olarak kalmış olan bazı şeyler varsa, ilk kartınız onlardan kurtulacağınızı müjdelemektedir. Eğer varsa size karşı yürütülen gizli düşmanlıklar ya da kıskançlıkları da açığa çıkartabilirsiniz. Kafa yapısı olarak daha gerçekçi bir tutum kazanıyorsunuz. Bununla beraber duygu ve sezgileriniz de oldukça güçlüdür. Süregelmekte olan ya da yeni kurmayı düşündüğünüz ilişkilerde karşı tarafa çekici ve esrarengiz görünebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde sadece kendinize güvenerek yapmanız gereken bir işle karşılaşacak ve büyük bir başarı kazanacaksınız. Başarınız ya da kazancınız asla bir yardım ya da hediye olmayacak, gayretinizin eseri olacaktır. Şayet dargın olduğunuz bir insan varsa onunla barışmanız da olasıdır. Kendinizi manevi açıdan çok güçlü hissedebileceğiniz ve gerçekten de büyük işler başaracağınız bir dönemdesiniz. Sonuç olarak Tarot, önümüzdeki dönem için size neşe ve enerji müjdelemektedir. Yakın arkadaşlar ve sevgililerle yaşanan mutlu bir devreye girmektesiniz. Sosyal yaşantınız hoştur. Maddi olanaklarınız yakında genişleyecektir.